MILANOVIĆ OPLEO PO PLENKOVIĆU Čast mi je kada me HDZ bojkotuje
EPA/ANTONIO BAT

Kako odgovarate na moju tvrdnju da je sutra petak? Pa to se zna. Nisu išli ni do sad. Ništa novo. Meni je čast da me takva ekipa bojkotuje uzvratio je Milanović na najavu premijera Andreja Plenkovića da će ga od sad bojkotovati u svakom smislu. 

- Na žalost, došli smo do toga da sam ih morao nazvati bandom, jer to jesu, za to su osuđeni. Nakon onog što su izveli po klasičnom udbaškom priručniku. Nakon što su ovi generali uputili pismo, o kojem možemo razgovarati. Trenutak, motivacija, ali dovesti to u vezu sa mnom istog trenutka, advokatom, svesti te generale na udbaške pudlice. To može samo HDZ, to može samo Udba. To je Plenković - rekao je Milanović.

- Pitao sam ga zašto nismo išli u Mostar pre nekoliko dana - rekao je Milanović. 

- Ta sitna hulja nije išla tamo...to je stvarno bedno, zašto nismo išli zajedno tamo - postavio je pitanje predsednik Hrvatske koji je rekao da ga je rasturio i intelektualno nadmoćan i 'kakav god da je Nino Raspudić'.

- Ako je njegov uticaj ogroman, kako ga nije iskoristio za pomoć Hrvatima u BiH. Ako svoj uticaj ne koristiš za to, ti si hrvatski izdajnik. On sad ima obraza reći da sam ja uvredio Bošnjake izjavom o sapunu i parfemu. Ono, neko ti se mota oko kuće, pa oko dimnjaka, pa ti uđe u sobi i legne sa ženom. onda ga moraš razbiti - govori predsednik Hrvatske ironično dodajući da će “umrijeti od tuge”.

- To je čovek koji je juče izjavio da je njegov uticaj u Briselu ogroman, a Milanović je štetočina. U redu, ako je tvoj utjecaj ogroman, zašto ga nisi iskoristio za Hrvate u BiH. Ili si lažov ili si izdajnik. Jer ako imaš uticaja dok se tamo Hrvatima u BiH napijaju krvi, a ne radiš ništa, onda si izdajnik. I onda reći da sam ja uvrijedio Bošnjake izjavom o sapunu - rekao je.

- Ne možemo ni po zakonu ni Ustavu pismeno sarađivati. On je udbaš. To je čovek koji neće prezati ni od čega da drugoga oblati. Fućka se njemu za Hrvatsku i Hrvate u BiH, jer tu je imao posebnu potrebu naglasiti da sam štetočina - rekao je.

- Fućka se meni kakav je moj rejting u Brriselu. Imamo situaciju da se s BiH u međunarodnoj diplomaciji bave totalni bezveznjaci, ljudi koji stavljaju kvačice. I ako im na putu stoje neki Čović ili Dodik, njih zanima mogu li oni ti ispuniti neke svoje zadatke. Mi se nalazimo u opasnoj situaciji. Hrvatima se u BiH bave totalni bezveznjaci uz asistenciju hrvatskih izdajnika -  rekao je Milanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading