UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Migranti pokušali da ih siluju na trgu za Novu godinu, policija ih jedva spasila! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Na Trgu Pjaca del duomo nalazio se veliki broj ljudi, a na snimku se može videti kako devojke nisu mogle da pobegnu od besne rulje ispred katedrale.

talijanska policija je pokrenula istragu, a za sada ima 18 osumnjičenih među kojima ima i stranaca poreklom sa severa Afrike. Dva muškarca su zadržana u Milanu i Torinu, a jedan je osumnjičen da je seksualno napao dve žene i opljačkao još jednu, a drugi da je napao četiri devojke i opljačkao jednu.

REAGOVALA POLICIJA Čak 83 migranta u centru Beograda

Nemačke studentkinje nisu mogle da pobegnu od barijera koje su postavljene na trgu, i pozivale su u pomoć dok su ih muškarci maltretirali.

Plakale su i držale se jedna za drugu sve dok im nekoliko muškaraca nije omogućilo da pobegnu od gužve. Uspele su da odu sa trga i konačno naiđu na grupu policajaca.

- Bilo je 15 ruku na nama, to je trajalo 10 minuta. Dodirivali su nas prstima. Mislile smo da će nas silovati ili pregaziti - rekla je jedna Nemica.

Kako su navele, ispod haljina su nosile šorceve što ih je spaslo.

UBIJENO NAJMANJE PET MIGRANATA Libijske snage bezbednosti uhapsile više od 5.000 izbeglica

- Uvidela sam da me pipaju i pokušala sam da pobegnem, ali ih je bilo previše - kazala je.

Dodale su i da italijanska policija nije učinila mnogo i da ih uopšte nisu razumeli kada su im na engleskom jeziku objašnjavale šta se dogodilo.

Ceo slučaj podsetio je i na proslavu Nove godine u Kelnu 2016. godine kada je oko 1.000 ljudi, uglavnom migranata, izvelo niz seksualnih napada i krađa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading