UBICA SE KRIJE U BiH Specijalci tragaju za egzekutorom Strahinje Stojanovića
Društvene mreže

 

Specijalci Bosne i Hercegovine juče su pretresali različite lokacije tragajući za Milivojem L. , za kojim je Beograd raspisao Interpolovu poternicu zbog sumnje da je 13. septembra 2020. ubio Strahinju Stojanovića na Novom Beogradu.

 Pročitajte još:

OSUMNJIČEN ZA UBISTVA U SRBIJI I BiH Pripadnici SIPA jutros vršili potragu na području Gradiške  

Kako prenose mediji, on je vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata u Gradiški i operativne informacije ukazivale su na to da se neko vreme tu i skrivao.

Pobegao u Hrvatsku

"Pretresani su njegovi lokali, stan i vikendica. Pripadnici SIPA tragali su za Milivojem L. poznatim kao Čaruga, koji se dovodi u vezu sa više likvidacija u Srbiji i regionu, ali je uspeo da pobegne, najverovatnije u Hrvatsku", prenela je televizija BN.

Tokom istrage Stojanovićevog ubistva došlo se do egzekutora, ali ne i do naručioca zločina. Međutim, jedan pravac istrage vodio je ka Darku Elezu, koji je pre nekoliko dana sklopio sporazum o priznanju krivice s tužilaštvom u Bosni na osnovu kog je osuđen na 15 godina zatvora. Inače, on je po poternici iz BiH bio uhapšen krajem decembra 2020. u Srbiji i izručen Bosni.

"Elez i Stojanović dovode se u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanović, a postoje informacije koje ukazuju na to da je među njima došlo do raskola. Iskaz koji je dao Elez, pa je tužilaštvo prihvatilo sporazum s njim, još nije dostavljen našim istražiteljima, ali se ne isključuje da je odlučio da progovori i o zločinima u Srbiji s kojima se dovodi u vezu. Moguće je da je na osnovu njegove izjave počela potraga za Milivojem L.", objašnjava izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading