BLED I ISCRPLJEN Oglasio se Klinton, poznato u kakvom je zdravstvenom stanju(VIDEO)
EPA

Bivši američki predsednik Bil Klinton oglasio se o svom zdravstvenom stanju nakon pet noći provedenih u bolnici, rekavši u videu objavljenom na Tviteru da je "na putu oporavka".

U videu se Klinton zahvalio svima koji su mu poželeli brz oporavak, kao i zdravstvenim radnicima, na podršci dok je bio hospitalizovan zbog urološke infekcije koja je izazvala sepsu.

- Zaista mi je drago što sam se vratio kući. Odlično sam, uživam u ovom prelepom jesenjem vremenu. Na putu sam da se oporavim, ali želim da podsetim sve da odvoje vreme da slušaju svoja tela i brinu se za sebe. Svi imamo posla, i svako od nas ima važnu ulogu u životu i u bliskoj budućnosti. Ja ću dati sve od sebe da budem tu, da nastavim da činim najbolje što mogu - rekla je Klinton.

Međutim, mnogima nije promaklo da Klinton izgleda izuzetno slabašno i kao da se i dalje ne oseća najbolje. Iako se trudio da govori odlučnim glasom, Klinton je bled i podbulih očiju.

Кada je Klinton hospitalizovan prošle nedelje, njegovi lekari rekli su da je dobro reagovao na antibiotike.

- Nakon dva dana lečenja, broj njegovih belih krvnih zrnaca opada i dobro reaguje na antibiotike - dodali su.

Bivši predsednik otpušten je u nedelju, a lekari su rekli da će Klinton (75) završiti terapiju antibiotika kod kuće u Njujorku.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ruzica

21.10.2021 13:14

Ja Klintonovima zelim sve ono sto su oni cinili Srbima. Za sva njihova dela neka im Svevisnji vrati.

čača

21.10.2021 15:28

Majko mila zar je ovaj fašista još živ