ZAVODILA PUTINA, DOK JOJ JE SEVALA BUTINA Američka voditeljka na meti kritika, namerno igrala na kartu zavođenja!
Printscreen

Amerikanka Hadli Gemb s televizijskog kanala CNBC moderirala je sednicu energetskog foruma u Moskvi na kojoj je učestvovao i ruski predsednik Vladimir Putin, no njen voditeljski angažman žestoko je kritikovao ruski državni TV kanal navodeći kako je Grembl "namerno igrala na kartu zavođenja kako bi odvratila Putinovu pažnju".

Na to je u svojoj TV emisiji na kanalu "Rosija 1" ukazao Vladimir Solovjev,  tvrdeći kako je Hedli ciljano pokušala zbuniti ruskog lidera. Kako se vidi na emitovanom snimku, uglavnom se fokusirala na njene noge, dok je drugi voditelj zaključio kako je voditeljka itekako vešto koristila i "govor tela".

- Putina je neuspešno pokušavala izbaciti iz takta. Ukratko, Hedli se ponašala vrlo odvažno, otvoreno se prikazala kao objekat, bez ikakvog straha da bi je feministkinje mogle kritikovati… Imam osećaj da se dugo pripremala za susret s ruskim predsednikom, kao da ide na modnu pistu…

- Skinula je nekoliko kilograma, utegnula se u malu crnu haljinu i raspustila kosu, a kako bi vizuelno produžila noge, obula je par Louboutin štikli s petom od 12 centimetara – i sam dizajner Christian Louboutin svojevremeno je rekao da takve cipele moraju izgledati dobro na goloj ženi jer joj daju tu uzvišenu dozu zavodljivosti - rekao je Solovjev.

- Osim toga, Hedli je pred Putina je došla bez čarapa, a i ruke su joj bile gole. Noge su joj bile namazane svetlucavim (šljokičastim) uljem, a šta je tek radila s tim nogama?! Sve u svemu, ništa na njoj nije bilo prikladno za posao.

- Neprestano je dodirivala kosu i oblizivala usne pokazujući jezik, sve su to vrlo neprimerene gestikulacije - rekao je Solovjev, no nije kritikovao Putina koji je Hedli u jednom trenutku usred razgovora o plinskom ratu u Europi nazvao "lepom i atraktivnom ženom", zbog čega su ga neki strani mediji odmah proglasili seksistom.

Komentari (0)

Loading