JAPANKA IZ PAKLA Muževe upoznavala preko agencija za usamljene: Posle večere sa njom padali su MRTVI! (FOTO)
Shutterstock/AntonSAN

 

Čisako Kakehi, udovica iz Japana, u razdoblju od 2007. do 2013. ubila je svoja tri muža, dok je četvrti preživio. Zbog ubistava koja je vršila cijanidom, dobila je nadimak Crna udovica, prenosi CNN.


Ubistva Crne udovice započela su pre 14 godina, ali uhvaće je tek 2014. godine, godinu dana nakon posljednjeg ubistva kada su umiranja njenih supruga doktorima postala sumnjiva.


Čisako je 2017. godine nakon najdužeg suđenja u istoriji Japana, osuđena na smrt. Njena žalba na poništenje presude nije uspela u junu ove godine.

"Za upoznavanje svojih žrtava koristila je agencije za upoznavanje, a meta su joj bili stariji muškarci. To je nemilosrdan zločin temeljen na planiranoj i snažnoj ubilačkoj nameri", opisao je sudija.

Prvu značajniju vezu posle suprugove smrti ostvarila je s Tošiaki Suehirom (78) koji je postao i njena prva žrtva. Nakon zajedničkog ručka s njegovom decom, Tošiaki je kao i svakog prethodnog dana popio vitamine. No, ovoga puta, u bočici su se nalazile kapsule cijanida koje mu je podmetnula Kaheki.


Na sreću, Tošiaki je uspeo da preživi, ali umro je godinu i po kasnije od nepovezane bolesti.

Sledeća žrtva bio je Masaori Honda (71) koji je izgubio svest dok je vozio svoj motocikl, a umire nedugo nakon započinjanja veze s Crnom udovicom.

Druge dve žrtve ubila je 2013. godine. Minoru Hioki (71) također umire poslije zajedničke večere, kao i Isao Kakehi, njen posljednji suprug ali i poslednja žrtva.

Iako su autopsije retke u Japanu, koriste se kad se radi o sumnji na ubistvo. Smrt Isaa Kakehija smatrana je dovoljno sumnjivom da opravda autopsiju, koja je otkrila smrtonosne količine cijanida u njegovom srcu, krvi i želucu.

Nekoliko dana nakon njegove smrti, vlasti su u Kakehinom stanu pronašle vitamine koje su žrtve koristile i prazne kapsule - što ukazuje na to da je ispraznila vitaminske tablete i napunila ih cijanidom koji je samlela u prah.

Iako je Čisako postala poznata po svojim zločinima, o njenom se privatnom životu jako malo toga zna. Celi je život radila u štampariji, a prvi se put udala 1969. u dobi od 23 godine. Brak je potrajao do 1994. godine, kad je prvi suprug umro usled bolesti nakon 25 godina braka.Sve njene žrtve bile su finansijski stabilne osobe, a smatra se da je upravo novac glavni motiv ubijstava. Sva četiri muškarca bili su samci i u poznim godinama što ih je činilo savršenim metama.

Iako se na sudu pokušala obraniti tvrdnjama da boluje od demencije, ipak je osuđena. Zadnja poruka koju je uputila javnosti bila je: "Čak i ako razmišljate o tome, vaši gresi neće nestati", rekla je. "Neće stići do mrtvih"

Komentari (0)

Loading