ALBANAC UDARIO STARCA, PA POBEGAO SA MESTA NESREĆE Porodica neutešna: Bes koji osećamo prema njemu nadilazi reči (VIDEO)
EPA

Umesto da se izvini svojoj žrtvi, Ermir je pokazao na svoj oštećeni bicikl i rekao - Vidi šta si - pre bekstva.

Porodica Petera izjavila je - Ostavio je Petera kako leži na prometnom putu, ozbiljno povređen i u to vreme je mislio samo na sebe - bili su iskreni članovi porodice, piše Daily Mail.

- Ta vrsta kukavičluka je izvan prezira. Bes koji osećamo prema njemu nadilazi reči. Ne možemo čak ni da izgovorimo njegovo ime - zaključili su najbliži članovi porodice.

Glava gospodina Petera toliko je udarila o pločnik da mu je prelomila lobanju i oštetila mozak.

On je takođe zadobio i frakturu kosti vilice, slomljeno rebro i modrice na nogama nakon sudara na sa mladim Albancem.

Stariji gospodin, inače veteran NHS-a, prebačen je u bolnicu na lečenje, ali je nažalost od povreda koje je zadobio prilikom udarca i pada preminuo osam dana kasnije.

Peter nije izdržao uprkos hrabrim naporima medicinskog osoblja. Rebeka, koja je svedočila ovom nemilom događaju izjavila je:

-  Pokazivao je na bicikl i govorio nešto popu: "Šta ste radili?, I stvari poput: "Pogledajte šta ste uradili" - rekla je ona.

Drugi svedok je izjavio da je Ermirovo lice izgledalo kao da je ljut.

Loka, koje je poreklom iz Albanije, porota je oslobodila ubistava, ali je ranije ovog meseca, nakon ponovljenog suđenja, osuđen za nanošenje telesnih povreda bezobzirnom ili besnom vožnjom.

Građevinar je za prekršaj dobio maksimalnu kaznu od dve godine, ali bi mogao da bude pušten na slobodu jer je u pritvoru otkako se pre godinu dana predao policiji.

Napustio je bicikl, ali se predao policiji, dajući dokaze, Loka je rekao da se uspaničio i pobegao sa lica mesta, jer je verovao da će policija otkriti da se ilegalno nalazi u Velikoj Britaniji.

Loka je tvrdio da je dugo radio na gradilištu i u turskom restoranu, a spavao je samo tri sata.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading