BRUTALAN ZLOČIN U VRTIĆU Tinejdžer potpuno miran ubio dve vaspitačice i troje dece
YouTube/ Printscreen

Pripravnica u vrtiću u brazilskom Sijudadesu Larisa Menegoto ne može da se oporavi od jezivog zločina koji se dogodio u maju ove godine u predškolskoj ustanovi u kojoj je radila, kada je 18-godišnji dečak provalio u vrtić i usmrtio troje dece i dvoje zaposlenih.

Ona je jedina bila pribrana, uspela nekako da izađe i pozove u pomoć policiju i vatrogasce dok joj se na nekoliko metara odvijao nezapamćen pokolj.

- Nikada ni u jednom momentu svog života nisam pomislila da ću proći kroz ovo. Svake večeri kad legnem, čujem vriske i pozive u pomoć koje ne mogu da izbacim iz glave - navela je ona za portal Globo mesec i po dana nakon zločina.

Kako navodi, sa radošću se seća svojih saradnika i svakog deteta koje je bilo žrtva sumanutog napada.

Larisa kaže da nije videla kada je mladić ušao u vrtić jer je u tim trenucima budila decu koju je trebalo da nahrani.

Mladić je, prema navodima medija, u vrtić došao biciklom, a očevici navode da je bio izuzetno miran i da ništa nije nagoveštavalo da bi mogao da počini brutalan zločin.

Kako navodi Larisa, 18-godišnjaka je jedna od vaspitačica Keli Adrijana Anjecevski pitala šta želi, nakon čega je izvadio mačetu i krenuo u krvav pir.

Nakon udaraca mačetom, Keli je vrisnula i utrčala u jednu učionicu, dok su ostali su ostale vaspitačice bežale glavom bez obzira i zaključavale se sa decom.

Napadač je osim Keli Adrijane, usmrtio još jednu vaspitačicu Mirlu Rener, dok je teško povredio četvoro dece mlađih od dve godine, od kojih je samo jedno preživelo.

- Izašla sam na ulicu, vikala u pomoć i pozvala policiju i vatrogasce. Nakon što se sve izdešavalo i nakon što je mladić pobegao, ušla sam ponovo u vrtić i zatekla užas - istakla je Larisa.

Osim dve vaspitačice, identifikovana su i deca žrtve. U pitanju su Sara Luiza Sen koja je imala godinu i sedam meseci, Muriljo Masing star godinu i devet meseci i Ana Bela Fernandes de Baros stara godinu i osam meseci.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading