SUNOVRAT Ovako bi izgledala strategija Amerike u slučaju rata sa Rusijom i Кinom, vojni komentator otkrio detalje!
Printscreen

Prema tvrdnjama vojnog komentatora Roberta Farlija, Sjedinjene Američke Države nisu sposobne da vode istovremeni rat protiv druge dve najveće svetske sile, Kine i Rusije.

Kada bi do takvog okršaja došlo, Farli ocenjuje da bi se sukob sa Кinom odvijao na Tihom okeanu i Južnom kineskom moru, gde će Sjedinjene Američke Države morati da upotrebe čitavu mornaricu, pošto njihovi saveznici Vašingtona nisu zainteresovani za vođenje rata u ovom regionu i radije bi ostali po strani.

SUNOVRAT Ovako bi izgledala strategija Amerike u slučaju rata sa Rusijom i Кinom, vojni komentator otkrio detalje!

EPA

 

 

Ujedno, ako bi se dogodio uslovni rat sa Rusijom u Evropi, njegovo poprište bi bilo uglavnom u baltičkom regionu. U tom slučaju američke kopnene snage mogle bi da računaju na podršku NATO saveznika.

Američko ratno vazduhoplovstvo bi u toj situaciji moralo da dejstvuje i protiv Kine pomažuči pomorskim snagama, kao i protiv Rusije kao podrška kopnenim.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
KRLE

04.07.2021 12:51

Sta misli bajden da ce Rus i Kinez da sede skrstenih ruku i da im azu izvolte samo nas vi napadnite mise necemo braniti.Amer jos ne zna ko je Putin.Bolje mu jeda se ne igra sa rusijomi Kinom.Kina ima najvise stanovnika u svetu,nemoj posle da bude jaoj bajden pao.