BAJDEN SE IZGUBIO U KAFIĆU, ŽENA GA TRAŽILA, HAOS NAPRAVILA Sudbina čovečanstva zavisi od čoveka koji ne zna gde je levo (VIDEO)
EPA/RADEK PIETRUSZKA

Američki predsednik Džo Bajden snimljen je kako pogubljeno luta po kafiću u Kornvalu u Engleskoj, nakon čega se pojavila njegova supruga i odvela ga.

Konzervativci, koji su dugo ispitivali Bajdenovu mentalnu "oštrinu", nazvali su video "bolnim za gledanje".

Video snimci objavljeni na društvenim mrežama u petak, ali koji su uglavnom ignorisani od strane glavnih medija, pokazuju kako Bajden pogubljeno luta terasom kafića.

Neko na terasi, najverovatnije novinar ITV-a, pita: "Kako teku vaši sastanci u Kornvalu?“

Bajden se onda smrzava, podiže palac i odgovara: "Vrlo dobro“.

 

 

Tada se pojavljuje prva dama Džil Bajden i pozive supruga prema sebi, nakon čega ga uzima za ruku dok se gosti glasno smeju.

Bajdenovo ponašanje i očigledna zbunjenost podigli pravu buru na društvenim mrežama, posebno među američkim konzervativcima, koji su od prošlogodišnje kampanje tvrdili da Bajden pokazuje znake opadanja kognitivnih sposobnosti.

Video snimci Bajdenovih verbalnih gafova i grešaka otkako je postao predsednik, poput zaboravljanja imena sopstvenih zvaničnika i gubitka misli na jednoj samostalnoj konferenciji za štampu, samo su dali težinu njihovim tvrdnjama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Шта вам је

14.06.2021 12:09

Како тако о нашем пријатељу, који с поносом носи СРБСКЕ опанке, купљене ПреЦедниковим новцима на Скадарлији?

Pera Detlic

14.06.2021 13:04

Alchajmer, treba razumeti coveka.