PUTIN I BAJDEN DELE SVET! Procureli detalji pakta Rusija-SAD!
Tanjug/Ap

Poznati ruski politikolog, član Saveta za međunacionalne odnose predsednika Rusije Bogdan Bezpalko došao je do ovog zaključka predlažući koje će teme biti pokrenute tokom bilateralnih pregovora.

Bezpalko je detaljno govorio o fazama pregovora, a takođe je objasnio kako lideri Rusije i Sjedinjenih Država nameravaju da reše globalnu geopolitičku slagalicu.

Bogdan Bezpalko je pre svega rekao da će na sastanku, predsednici Rusije i Sjedinjenih Država, Vladimir Putin i Džozef Bajden, razgovarati o pitanjima u vezi sa formiranjem novog svetskog poretka, kao i da će rešavati pitanja globalne dominacije u svetskoj areni, ograničavajući sfere uticaja.

Razgovori će se dotaći situacije u Siriji, Belorusiji i Ukrajini. Takođe, lideri dve zemlje neće zaobići pitanja u vezi sa situacijom u Africi, Južnoj Americi i Sredozemnom moru.

Vašington će pokrenuti problem saradnje Moskve i Pekinga, kao i ekonomskog partnerstva i finansijske sfere.

– To jest, ovde su Belorusija, Ukrajina i Donbas samo elementi univerzalne svetske slagalice o kojoj će se razgovarati u celini.

Energetski tokovi, trgovinska pitanja, ekonomska pitanja, dolarski sistem, međunarodni monetarni sistem, zajmovi – o svemu tome će se razgovarati, sa ciljem podele sfera uticaja – rezimirao je Bezpalko.

Jedno je sigurno, svet više nije isti kao što je bio dok je Amerika dominirala. Sada je došlo drugo vreme i to Amerika zna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

06.06.2021 18:05

Da imam 1 minut vlasti g.Putina izdao bih.naredbu.za vracanje bivsih fasistickih republika pod neogranicenu.ponovnu.integraciju sa Rusijom .