POSLE SAMO MESEC DANA Donald Tramp ugasio svoj blog!
EPA

Sa stola Donalda Trampa je uklonjen sa veb lokacije bivšeg predsednika i "neće se vraćati", rekao je u sredu ujutro njegov viši pomoćnik Džejson Miler za CNBC.

"To je bilo samo pomoćno sredstvo za šire napore koje imamo i na kojima radimo", rekao je Miler u mejlu medijima. "U nadi da ću uskoro dobiti više informacija o širim naporima, ali nemam preciznu svest o vremenu."

Miler nije obrazložio "šire napore".

U sredu ujutro, URL stranice Sa stola preusmerio se na stranicu da biste se prijavili za obaveštenja od Trampa.

Tramp je zatvorio svoj blog samo mesec dana nakon što ga je lansirao kako bi svoje nedavne izjave prikazao sa mogućnošću za njihovo deljenje na Tviteru i Fejsbuku, platformama koje su zauvek obustavile njegove naloge nakon pobune na Kapitolu 6. januara.

45. predsednik imao je 88 miliona sledbenika na Tvitteru i 32 miliona na Fejsbuku pre nego što su ga platforme prognale. Tramp je  tvrdio da je na predsedničkim izborima 2020. bila široko rasprostranjena i pozvao svoje fanove da se bore protiv rezultata, što je dovelo do smrtonosne pobune.

Blog nije imao funkcije za posetioce da komentarišu ili angažuju.

Tramp nastavlja da nagoveštava moguću kandidaturu za predsednika 2024. godine. Planirao je skupove u junu i julu koji će stvoriti osnovu za kampanju ako odluči da se kandiduje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading