ALENA JE ŽRTVA JEZIVOG PLANA: Izašla sa mužem na večeru, a dete ostavila u hotelu sa dadiljom
Printscreen / Facebook

Metropolitansko odeljenje Istražnog komiteta Ruske Federacije otvorilo je slučaj o nestanku trogodišnje Eve u hotelu sa tri zvezdice “Bjanka” u Beču, a njena majka Alena otkrila je detalje otmice u koju je po svoj prilici umešan njen 36-godišnji suprug Maji El-Ali iz Libana.

Alena je, naime, krenula sa mužem i ćerkom na lečenje u Nemačku, a prenoćili su u Beču.

U jednom momentu, muž ju je pozvao da izađu na večeru, a predložio je da dete ostane kod dadilje, što je Alena prihvatila.

Kada su večerali, Alena se vratila sama u hotel, a u sobi nije bilo ni dadilje, ni deteta.

Takođe, nije joj se javljao ni suprug, a prema njenim tvrdnjama, to je sve bilo njegovo maslo kako bi oteo dete i odveo ga u svoju matičnu zemlju, u Liban.

"Supruga sam upoznala 2007. godine kada sam pohađala kurseve arapskog jezika. U to vreme prešla sam iz glavnog preduzeća Ruskih železnica u poslovnicu na Bliskom istoku. Nekoliko godina kasnije smo se venčali i dobili ćerku kojoj je odmah po rođenju dijagnostikovana Hirsprungova bolest i emfizem desnog plućnog krila. Suprug me je ubedio da bi zbog sankcija uvedenih Rusiji trebalo odvesti dete u Evropu na lečenje, ali da je olakšavajuća okolnost to što bar on nije Rus. Nas dvoje nismo bili baš u sjajnim odnosima", navela je Alina.

Maji, koji je pošao sa ženom i ćerkom, insistirao je da prenoće u Beču, a po svemu sudeći, za to vreme skovao je plan kako da otme dete i osveti se majci sa kojom su odnosi zahladili, ali i kako bi se pomirio sa njom.

Iste večeri, usledio je telefonski poziv supruga, koji joj je hladnokrvno rekao da su on i ćerka u Libanu.

"Rekao je da je otmicu planirao već duže vreme, a da bi organizovao kidnapovanje sopstvenog deteta, uložio je 120.000 evra. Takođe je rekao da želi da se pomirimo. Posle nekogv remena kontaktirala me je dadilja koja nije rekla gde se nalazi, ali mi je otkrila da je te večeri dete predala ocu", navela je Alena.

Za svog supruga ne misli da je terorista, već da jednostavno preko ćerkice Eve želi da manipuliše njom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading