NATOPILA RAŽNJIĆE CIJANIDOM I POSLALA IH BIVŠEM! Paket je stigao na pogrešnu adresu, sad joj preti streljanje (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Indoženki Nani Aprilijani (25) iz grada Jogjakarte preti smrt streljanjem nakon što je obelodanjeno kako je pokušala da bivšeg dečka, policajca Tomija, otruje cijanidom i to tako što je njime natopila ražnjiće i poslala ih nekadašnjem partneru, međutim, oni su otišli na potpunu drugu adresu usled čega je, ni kriv ni dužan, preminuo desetogodišnji dečak.

Naime, Aprilijanijeva, koja je radila kao kozmetičarka, bila je duboko povređena nakon što ju je izabranik ostavio zbog druge žene i njom se i oženio. Kako bi mu se osvetila, ona je otrovne ražnjiće iz svog grada poslala u njegovo mesto Bantulu, desetak kilometara od Jogjakarte, preko jedne kurirske službe. Međutim, tada je sve krenulo suprotno njenom planu.

Kada je kurir stigao na adresu u Bantuluu, vrata mu je otvorila žena jer Tomi nije bio kod kuće, koja je odbila da primi paket. Nesrećni čovek, koji je uvideo da je u pitanju hrana, odlučio je da ražnjiće odnese kući i njima se počasti sa ženom i sinčićem, ne sanjajući da je hrana smrtonosna.

Nedugo nakon obroka kurirova žena i sin su počeli da povraćaju i počela je da im izbija pena na usta, a dok je Hitna pomoć stigla, za desetogodišnjeg mališana Nabu Faiza Prasetia je bilo kasno. Žena je nekako spasena. Kuriru nije bilo ništa jer nije jeo umak u kom se nalazila najveća količina otrova.

Do Aprilijanijeve je policija došla zahvaljujući snimcima sa bezbednosnih kamera, na kojima se vidi kako kozmetičarka kuriru daje paket i novac u iznosu od oko dva evra. Ubrzo je utvrđeno i da je cijanid pronašla preko interneta. Uhapšena je 30. aprila, pet dana nakon dečakove smrti.

- Njen motiv je bilo slomljeno srce jer se njena meta oženila drugom osobom, a ne s njom - objavili su istražitelji.

Mladoj ženi preti 20 godina zatvora ili pogubljenje, koje se u Indoneziji sprovodi streljanjem, budući da je optužena za ubistvo s predumišljajem iako je nenamerno usmrtila dečaka.

Podsetimo, veliku medijsku pažnju u Indoneziji dobio je slučaj trovanja iz 2016. kada je Džesika Kamala Vongso (27) ubila svoju prijateljicu Vajanu Mirnu Salihin (27), stavljajući joj cijanid u kafu u kafiću u šoping-centru u Džakarti. Prijateljici je ubrzo pozlilo, pa je i preminula u bolnici. Milioni Indonežana pratili su suđenje Džesiki u prenosu uživo pet meseci. Osuđena je na 20 godina zatvora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading