POČELO JE Otvorene prijave za 36. Beogradski maraton
Foto: Promo/Beogradski maraton

 

Najbrojnija sportska manifestacija u našoj zemlji zakazana je za nedelju, 23. april 2023. godine. Promotivna cena kotizacije za učešće na 36. Beogradskom maratonu važiće do 15. februara 2023. godine u iznosu od 2990 dinara (25 EUR za strane državljane). U učesničkom paketu, očekuje vas startni broj sa čipom, funkcionalna majica, medalja na cilju, okrepa na stazi, zdravstveno obezbeđenje na stazi i u cilju, garderoba, online rezultati i diploma.

Prijavite se ili poklonite učešće i obradujte nekoga do koga vam je stalo i koga želite da motivišete da postavi ciljeve visoko u Novoj godini. Bilo da je vaš izbor da se oprobate na trci od 10km, da istrčite polumaraton - 21 km ili pak planirate da podignete lestvicu i pripremite se za maraton - 42 km, sada je pravi trenutak da se prijavite i obezbedite sebi učešće po promotivnoj ceni, na spektakularnom početku trkačke sezone.

POČELO JE Otvorene prijave za 36. Beogradski maraton

Beogradski maraton

 

- U skladu sa našim sloganom „Uvek više!“ tim Beogradskog maratona očekuje da svake godine budemo sve brojniji, da svi zajedno obaramo rekorde, ali i da navijanje naših Beograđana bude nešto o čemu će svi pričati danima posle maratona - piše u saopštenju BGD Maratona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading