Jelena Janković
Tanjug/AP
Jelena Janković na Indijan Velsu 2016

Tanjug/AP

Jelena Janković na Indijan Velsu 2016, Foto: Tanjug/AP

Bivša srpska teniserka Jelena Janković u javnosti je samo jednom govorila o emotivnom partneru koji je bio i jedini kojeg je predstavila javnosti.

Jelena je dugi niz godina bila u ljubavi sa crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem, za kojeg je čak planirala i da se uda. Međutim, umesto veridbe, usledio je raskid.

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena Janković i Mlađan Janović upoznali su se na Olimpijadi 2008. godine u Pekingu o čemu je Jelena tada otvoreno govorila.

"Izgubila sam meč i otišla u restoran brze hrane, gde sam uzela gomilu hrane jer sam bila nervozna i nisam htela gladna da legnem u krevet. Dok sam sedela tako nervozna i potpuno nesređena u trenerci za stolom, on mi je prišao i pitao da li sam prošla ili ne, iako je znao za rezultat. Nevoljno sam odgovorila, ali je Mlađan bio uporan i kada sam ga malo bolje pogledala shvatila sam da je veoma zgodan. Tako je sve počelo", ispričala je jednom prilikom Jelena.

Ipak, teniserka je tada bila najpopularnija u našoj zemlji, a zaljubljenost je samo pomogla da bude još bolja u karijeri.

Par je cvetao, a sportisti su do ušiju bili zaljubljeni jedno u drugo. Ipak, imali su prilično turbulentnu vezu. Nekoliko puta su raskidali i mirili se.

Na kraju se ispostavilo da trpi njihova veza jer su upravo zbog udaljenosti i njenih čestih poslovnih obaveza 2012. godine i raskinuli. Ubrzo su se pomirili, a taman kada se uveliko pričalo o veridbi, par je opet raskinuo. Koliko je raskid bio težak govori i činjenica da se Jelena Janković nakon svega ugojila o čemu su mediji tada naširoko pisali. Jelena i Mlađan deifinitvno su se razišli 2014. godine. Jelena nakon toga nije krila da je teško podnela raskid, kao i da se u tom periodu ugojila šest kilograma.

"Hrana mi je bila lek. To je kao na filmu kada vidite one devojke posle raskida veze kako jedu samo čokoladu. Tako sam i ja. Sve mi se skupilo - i raskid i povreda, nije mi bilo lako da to prevaziđem. Bila sam se baš zaokružila i brat me je zafrkavao da sam najdeblja teniserka. Bio je u pravu, jer sam to videla po stvarima. Sve je pucalo na meni. Imala sam šest kilograma više. Nisam ništa mogla da radim, nikakve mi terapije nisu pomagale, samo sam jela. Toliko sam jela da sam razmišljala da bih mogla da postanem kuvarica", rekla je ona tada za "Žurnal".

Modrićeva navija protiv Srbije, pomenula naš poraz od Slovenije, a voditelj je svetski poklopio! Šarenac, legendo (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 28.09.2019. 12:23 Car. Modrićeva i Šarenac, Foto: Instagram/sanja_modric Dve zemlje nekadašnje Jugoslavije ponovo u finalu Evropskog prvenstva. Kao što je to bilo pre dve godine na Eurobasketu, tako će biti i ovoga puta u Francuskoj kada su u pitanju odbojkaši. Ponovo će snage odmeriti Srbija i Slovenija.

Od tada se teniserka u javnosti nikada nije pojavila sa svojim novim izabranikom.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"