Modrićeva i Šarenac
Instagram/sanja_modric
Modrićeva i Šarenac, Foto: Instagram/sanja_modric

Dve zemlje nekadašnje Jugoslavije ponovo u finalu Evropskog prvenstva. Kao što je to bilo pre dve godine na Eurobasketu, tako će biti i ovoga puta u Francuskoj kada su u pitanju odbojkaši. Ponovo će snage odmeriti Srbija i Slovenija.

PROČITAJTE JOŠ:

Naši odbojkaši su eliminisali Francuze u polufinalu posle epske borbe u pet setova, dok su Slovenci dan ranije bili bolji od Poljske.

Sanja Modrić, Foto: Instagram.com/sanja_modric

U najavi spektakla koji će biti odigran u Parizu u dvorani Bersi od 17.30, imali smo i zanimljivo novinarsko peckanje aktera Eurobasketa 2017. godine, kada su Slovenci porazili Srbiju u finalu sa 93:85. Briljirao je u finalu Goran Dragić sa 35 poena, koji je i bio MVP turnira.

Novinarka Sanja Modrić, koja je pratila Eurobasket sada je na Tviteru poželela nešto slično i u Parizu. Međutim, stigao je surov odgovor novinara RTS-a Slobodana Šarenca, koji inače komentariše utakmice košarkaške reprezentacije Srbije.

"U finalu Evropskog prvenstva u odbojci igraju Srbija i Slovenija. Isto kao i u finalu EP u košarci 2017. Neka se identično završi", poželela je slovenačka seksi novinarka, a na njen status javio se Šarenac.

Srbin uradio ono što niko nikada nije! Čitava javnost se klanja Siniši Mihajloviću

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 20:59 Bravo, majstore. Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP Navijači Bolonje već su 21. jula prisustvovali hodočašću i molili se za Sinišu Mihajlovića, isto će činiti 6. oktobra, a kasnije će se dogoditi spektakl na stadionu "Renato Delara". Pristalice tima koji vodi Srbin i Lacija biće zajedno!

"Ne znam, zavisi koliko Srba ovoga puta imate u ekipi?", aludirao je Šarenac na to da i Dragić i Dončić imaju srpske korene.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"