Toni Nadal
Printscreen Youtube /Tennis Chan
Toni Nadal

Printscreen Youtube /Tennis Chan

Toni Nadal, Foto: Printscreen Youtube /Tennis Chan

Teniski trener Toni Nadal kaže da Rafael Nadal ima šanse da završi godinu kao najbolji teniser na svetu

PROČITAJTE JOŠ:

Stric španskog igrača ističe da je takav scenario moguć, pošto je njegov bivši pulen osvojio turnir u Montrealu i US Open.

“Ako Rafa bude igrao sve turnire do kraja godine mogao bi da završi na broju 1. Ne znam gde će on i Novak Đoković igrati, ne znam njihove kalendare. Rafa ne brani nijedan poen i to je dobro, iako je tvrda podloga omiljena Đokoviću“, naveo je Nadal.

On je istakao da je predstojeći Lejver kup zanimljivo takmičenje.

“Proteklih godina su timovi Evrope bili bolji od timova Sveta, ali nemam jasno mišljenje o tome. Sve u svemu, to je odlična prilika da svi najbolji igrači sveta budu na jedno mestu“, dodao je Nadal.

Na Lejver kupu neće igrati Đoković, pošto i dalje ima problem sa povredom ramena.

Društvene mreže se zapalile ovom HOT fotkom čuvene teniserke! U gaćicama i mokroj majici uputila poruku HRVATIMA! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 20.09.2019. 08:57 Nekada jedna od najboljih teniserki sveta u veoma izazovnom izdanju. Jelena Dokić, Foto: Printscreen Instagram / dokic_je Bivša srpska teniserka Jelena Dokić u poslednje vreme ostavlja bez daha. Nekada 3. teniserka sveta imala je ozbiljnih problema sa viškom kilograma i borba sa kilažom joj je predstavljala ozbiljan problem.

Srpski teniser je prvi na ATP listi sa 9.865 bodova, dok Nadal ima 9.225 na drugoj poziciji.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana