Rodžer Federer
Printscreen Twitter / Tennis TV
Rodžer Federer , Foto: Printscreen Twitter / Tennis TV

Rodžer Federer je poražen u četvrtfinalu ATP 1000 turnira u Šangaju. Od njega je posle velike borbe bio bolji nemački teniser Aleksandar Zverev.

PROČITAJTE JOŠ:

Nemac je mogao lakše i ubedljivije da savlada legendarng Švajcarca, ali nije iskoristio dve vezane meč lopte na svoj servis pri rezultatu 6:5 u drugom setu. Federer je to nekako izvukao, a onda se dosta bolje snašao u taj-brejku. 

No, ispostavilo se da je danas suđeno bilo da Federer izgubi. Sve je bilo protiv njega, sjajan protivnik, ali i sudija koji mu je oduzeo poen. Na priloženom videu možete videti detaljnije o čemu se radi.

Situacije u kojima Rodžer izvlači deblji kraj u raspravi sa sudijama su jako retke zbog autoriteta i kredibiliteta koji neosporno krase vlasnika 20 Gren slem titula.

Nisam bio dovoljno oštar, Cicipas zaslužio pobedu i definitivno će biti broj jedan!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 11.10.2019. 13:11 Novak iskren o svom nastupu Novak Đoković, Foto: AP Photo/Andy Wong Najbolji teniser sveta Novak Ðoković, posle poraza u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju od Grka Stefanosa Cicipasa, rekao je da protivniku dozvolio da kontrosliše meč.

Ovog puta jednostavno nije mu se dalo, želeo je, ali morao je danas da pruži ruku boljem.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja