Rafael Nadal
EPA Will Oliver
Rafael Nadal

EPA Will Oliver

Rafael Nadal, Foto: EPA Will Oliver

Španski teniser izgubio je prvi set u taj-brejku (7:3), ali je uspeo da se vrati sa dva brejka i izjednači rezultat.

Uprkos izgubljenoj prendosti, Rus nije pao po pitanju igre, napravio je seriju od četiri vezana gema na početku trećeg seta, ali je onda potpuno ispao iz koloseka.

Nadal je brejkom u osmom gemu vratio neizvesnost, a potom nastavio seriju osvojenih gemova i sa još jednim brejkom došao do taj brejka u kojem je stigao do pobede. 

Pročitajte još:

Sa polovičnim učinkom posle dva kola Nadal će za siguran plasman u polufinale morati da savlada Cicipasa protiv kog igra u petak od 13 časova.

Krv, suze i znoj od meča, na kraju bolan, bolan poraz i jedna jedina prilika za polufinale

Novak Đoković je poražen od Dominika Tima rezultatom 2:1 u drugom kolu ATP-a u Londonu. Novak Đoković, Foto: AP/Alastair Grant Novak Đoković je poražen od Dominika Tima u drugom kolu Londona. Posle dobrog prvog seta i osvajanja u taj-brejku usledio je pad u drugom, Novak je poražen 6:3, a onda je taj-brejk odlučio i treći set, ovog puta u korist Tima.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo

 

Komentari (2)

Nadalcina

13.11.2019 19:28

Nista cudno i nista novo! Za Nadala! On je to sto jeste i zauvek ce biti upamćen kao takav, veliki borac koji retko gubi od slabijih rivala, pogotovo vazne turnire kao sto su GS i mastersi! Mogao bi i nas Djokovic da nauci nesta od Nadala po tom pitanju i da se upita, gde su mu GS-ovi koji mu nedostaju i koje je trebao imati?! Kod Vavrinke i Mareja! A mastersi kod Medvedeva, Tima... To nije slucaj kod Nadala pa i kod Federera jer oni im jednostavno nedaju to!

Penzioner

13.11.2019 19:29

Nadobudni Medvedev je dobio šta je zaslužio!