Rusija imala dve brejk lopte na Novakov servis, a onda je ušao na teren on i omeo Srbina koji je poslao lopticu u aut! (VIDEO)

Alo.rs/M.D | sport 2019-11-22 16:47:27 2019-11-22 16:47:27

Velika borba završena porazom!

(AP Photo/Bernat Armangue)

Naši teniseri nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Dejvis kupa pošto su poraženi od Rusije rezultatom 2:1!

Đoković i Troicki propustili tri meč lopte za polufinale Dejvis kupa!

Srbija - Rusija 1:2 Novak Đoković, Foto: EPA Fernando Villar Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Dejvis kupa, od naših tenisera bili su bolji Rusi ukupnim skorom 2:1! Pobednika ovog duela odlučio je dubl meč, posle velike borbe i prave drame Đoković i Troicki su poraženi posle taj-brejka od Hačanova i Rubleva rezultatom 4:6, 6:4 i 6:7!

O tome možete da pročitate više na linku iznad!

PROČITAJTE JOŠ:

Velika borba se odvijala u dublu, a na kraju su trijumfovali Hačanov i Rublev. Naši momci su odigrali odličan meč, ali su Đoković i Troicki propustili tri meč lopte! 

Đoković i Troicki burno odreagovali na skandaloznu grešku sudije! Novak arbitru objašnjavao pravila! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 22.11.2019. 15:33 - 22.11.2019. 15:38 Naši najbolji teniseri igraju protiv Rusije za polufinale Dejvis kupa! Troicki i Đoković, Foto: printscreen Pobednika ovog duela odlučuje dubl meč na kom za Srbiju nastupaju Troicki i Đoković, a za Ruse Hačanov i Rublev!

U trećem setu Srbija je na servis Đokovića dopustila rivalu da napravi dve brejk lopte, usledila je velika drama jer su navijači krenuli glasnije da navijaju, ali i zato što je jedan insekt napao Đokovića na prvi servis, leteo je oko njegove glave, par puta mu je stao na ramenu što je dekocentrisalo Srbina koji je morao da zastane i reketom oko sebe obezbedi sebi prostor za servis! Đoković je potom poslao loptu u veliki aut!

Na veliku sreću srpski dvojac se sabrao, uspeo da odbrani gem i stigne do taj-brejka gde su propustili tri brejk lopte! To su Rusi kaznili i plasirali se u polufinale Dejvis kupa gde će se sastati sa Kanadom!

BONUS VIDEO 

Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!

 

 

 

Expand player
Pogledajte više