Troicki i Đoković
printscreen
Troicki i Đoković

printscreen

Troicki i Đoković, Foto: printscreen

Pobednika ovog duela odlučuje dubl meč na kom za Srbiju nastupaju Troicki i Đoković, a za Ruse Hačanov i Rublev!

PROČITAJTE JOŠ:

Rusi su poveli u odlučujućem meču, prvi set je pripao njima iako je Srbija napravila prvi brejk. Potom je usledila serija Rusa koji su preokrenuli prvi set!

"Srećan sam da smo imali velike bitke! On će otići u penziju kao najbolji teniser svih vremena!" (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 21.11.2019. 12:55 Otkrio planove za sledeću godinu! Rodžer Federer, Foto: youtube/ TyC Sports Jedan od najboljih tenisera ikada, Rodžer Federer se nalazi u Argentini, Buenos Aerosu gde igra egzibiconi turnir! Tom prilikom argentinski mediji su napravili poduži intervju sa Švajcarcem!

U drugom setu je krenula još veća borba, u četvrtom gemu Đoković i Troicki su napravili tri brejk lopte, Rusi su spasili jednu, a potom su sudije napravile katastrofalnu grešku jer je jedan linijski sudija viknuo aut, pa je na štetu Srbije poen pripao protivniku!

Usledila je oštra reakcija Đokovića i Troickog, Novak je čak u jednom trenutku objašnjavao pravila glavnom sudiji, da bi na kraju odvukao Viktora nazad na teren! 

Srećom po naše momke, dobili su taj gem, oduzeli servis Rusima, pa potom i slavili u drugom setu! Igra se odlučujući set a prenos možete pratiti na linku ispod!

Srbija izjednačila! Majstorica za polufinale! Đoković ima problema sa povredom!

Pratite borbu Srbije i Rusije u okviru četvrtfinala Dejvis kupa. Novak Đoković, Foto: EPA Fernando Villar ĐOKOVIĆ/TROICKI - HAČANOV/RUBLEV Treći set! Đoković je otišao do svlačionice, on je tokom drugog seta imao problema sa laktom! Drugi set! 6:4 - Prednost Srbije, Troicki je predvideo potez Hačanova i namestio Đokoviću lopticu!

BONUS VIDEO 

Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!