Rišar Gaske
AP Photo/Ng Han Guan
Rišar Gaske

AP Photo/Ng Han Guan

Rišar Gaske, Foto: AP Photo/Ng Han Guan

“Rivali su nam bili trojica tenisera koji su najveći u istoriji. Ne volim to da govorim, ali niko nikada nije bio bolji od njih. A oni su u istoj eri. Svaki put kada bih došao do polufinala Slema, igrao bih sa njima (Vimbldon 2007 – Federer, US open 2013 – Nadal, Vimbldon 2015 – Đoković)“, rekao je Gaske i dodao:

PROČITAJTE JOŠ:

“Nikada nisam dobio priliku sa nešto otvorenijim žrebom, kao što je moglo da se desi od 2002. do 2005. godine. Na Rolan Garosu 15 godina niko ništa ne može da uradi, taj turnir nemoguće je osvojiti. A i na ostalima ja teško, jedino su Vavrinka i Čilić uspeli jer je Velika Trojka prejaka“.

Francuz naglašava da nije stvar u psihi, već u tenisu.

“Tehnički je Federer najjači, ali i Đoković. Nije stvar u mentalnom aspektu, već u tome što oni nemaju slabosti, a moja slabost je servis. Telo, um, sve je povezano. Oni su na visokom nivou od januara do novembra, nema pauze, a npr. sa Agasijem i Samprasom mogli su se na šljaci očekivati nešto slabiji rezultati“, zaključio je 33-godišnji Gaske.

Majka Jelene Janković izašla u javnost i šokirala! O teniserkinom privatnom životu se nije pisalo, sada poznata istina o njenom sadašnjem dečku

AUTOR: Story/S.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 13:30 Mnogo toga je otkrila. Jelena Janković, Foto: Youtube/Sport Klub Svojevremeno su ženski tenis u Srbiji na svojim leđima nosile Ana Ivanović i Jelena Janković, i dok se jedna i zvanično oprostila od profesionalne karijere, Jelena i dalje razmišlja o enetualnom povratku na teren.

Tokom karijere Francuz je za sada osvojio 15 ATP titula i od turnira je ostvario prihod više od 17,5 miliona dolara.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija za novinare