Jelena Janković
Youtube/Sport Klub
Jelena Janković

Youtube/Sport Klub

Jelena Janković, Foto: Youtube/Sport Klub

Svojevremeno su ženski tenis u Srbiji na svojim leđima nosile Ana Ivanović i Jelena Janković, i dok se jedna i zvanično oprostila od profesionalne karijere, Jelena i dalje razmišlja o enetualnom povratku na teren.

No, brojne povrede i stres odlažu ovu mogućnost, a poslednjih godinu i po dana posebno je teško palo slavnoj 34-godišnjakinji.

PROČITAJTE JOŠ:

"Mnogo smo vremena proveli tražeći dobre lekare. Izmoždili smo se u tome i premda se ona sada oseća dobro, još uvek nije sve došlo na svoje", objašnjava njena majka Snežana Janković za "Story" i dodala da Jelena sama odlučuje kada će se vratiti na teren:

"Sada je dobro, ali ne znam da li je to dovoljno."

Jelena Janković

EPA/JASON SZENES

Jelena Janković, Foto: EPA/JASON SZENES

I dok pauzira od sportskih napora Jelena se relaksira putovanjima i uživa u plodovima dugogodišnjeg mukotrpnog rada. Njoj cvetaju ruže i na ljubavnom planu, a identitet svog partnera nije još otkrila javnosti.

Ovako otvorene Novaka i Jelenu nikad niste videli! Utisci se ne stišavaju, morali su sve da podele

AUTOR: Story/S.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 10:34 - 25.09.2019. 11:17 Obradovali su veliki broj mališana. Novak i Jelena Đoković, Foto: Tanjug/Luca Bruno Negde izmedu njegovih prvih teniskih koraka koje je pravio s tek četiri godine i ovih kojima jednako odlučno danas korača tlom na planini Kopaonik, utkano je mnogo godina tokom kojih je Novak Đoković (32) hrabro krčio put ka zvezdama i najzad ih dostigao.

Ipak, njena majka tvrdi da par ima ozbiljne namere.

"Kada živite svoj san i volite to čime se bavite, teško je da mu jednog dana kažete doviđenja. Mnogo je teško i ona čeka da vidi da li će moći ponovo da zaigra. U međuvremenu, srećna je i zadovoljna, to se i vidi po slikama koje objavljuje. Uživa u životu, ispunjena je emotivno. Ima divnu vezu i logičan sled događaja je da razmišlja o udaji", otkrila je Snežana.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija za novinare

 

 

Komentari (2)

sbojan

25.09.2019 14:47

34godine. Mama o emocijama ćerke. To nije normalno

Goga

25.09.2019 15:43

E kada bi se ti bas sve pitala... Mi majke volimo da unapred planiramo ali nas zivot iznenadi:)