Medvedev, Đoković, Zverev
Twitter/Tennis TV
Medvedev, Đoković, Zverev, Foto: Twitter/Tennis TV

Nemački teniser Aleksandar Zverev imao je samo lepe reči za Danila Medvedeva, nakon što je poražen u finalu Mastersa u Šangaju.

"Kao što sam i rekao posle pobede u polufinalu – trenutno si verovatno najbolji teniser na svetu. U ova poslednja dva meseca. Neverovatno je kako igraš i želim ti sve najbolje", rekao je Zverev na ceremoniji verovatno u trenutku zaboravivši da je trenutni broj 1 na ATP listi Novak Đoković, koji je osvojio i Tokio samo nedelju dana ranije.

PROČITAJTE JOŠ:

Danil Medvedev osvojio je titulu na Mastersu u Šangaju, pošto je u dva seta (6:4, 6:1) savladao Aleksandra Zvereva.

"I dalje imaš još nekoliko velikih turnira i za sada imaš šest finala zaredom, mislim da možeš da dođe i do devet ili deset uzastopnih. Sve najbolje tebi i tvom timu", istakao je Saša.

Srpski fudbaler postigao gol u Španiji, komentator počeo da viče i uradio nešto što niko živ nije očekivao (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 08:52 - 13.10.2019. 11:31 Fudbalska strast. pogodak Uroša Đurđevića, Foto: Youtube/ RSG 1905 Ovog vikenda se u španskoj Segundi igra jedanaesto kolo, a ekipa Sportinga iz Hihona je upisala četvrti poraz od početka sezone. Sporting je večeras na svom terenu poražen od Alkorkona sa 3:1 i tako ostao tek na 16.

Zverev je i posle polufinala rekao da Medvedev igra najbolji tenis na svetu u poslednja dva meseca. Trijumf u Šangaju mu je četvrti ove sezone, a ukupno drugom na Mastersima.

BONUS VIDEO:

Srpski reprezentativci pred put za Litvaniju

 

Komentari (2)

Kraljevčanin

13.10.2019 13:19

Pa što ga je uvredio, pa zaista trenutno igra najbolji tenis na svetu, rezultati to govore, to sto je trenutno ovako stanje na ATP listi to je već nešto drugo, 4.novembra više ni Nole nije prvi u svetu a i Nadal ide na prvo mesto ne igrom nego time sto ne brani bodove do kraja godine. Medvedev stvarno igra vrhunski tenis i gazi sve redom.

dara.sombor@gmail.com

13.10.2019 20:51

@Kraljevčanin - ja koliko znam grem slem su osvojili djokovic i nadal ne medvedev...on ima dasta pobeda a i dosta je i igrao...... za sad je djokovic najbolji a tu je i nadal.....polako ljudi....