Poraženi Zverev se pogubio na dodeli trofeja, žestoko uvredio Novaka Đokovića! (VIDEO)

Alo.rs/S.M. | sport 2019-10-13 13:09:37 2019-10-13 13:09:37

Nije na vreme bacio pogled na rang listu.

Twitter/Tennis TV

Nemački teniser Aleksandar Zverev imao je samo lepe reči za Danila Medvedeva, nakon što je poražen u finalu Mastersa u Šangaju.

"Kao što sam i rekao posle pobede u polufinalu – trenutno si verovatno najbolji teniser na svetu. U ova poslednja dva meseca. Neverovatno je kako igraš i želim ti sve najbolje", rekao je Zverev na ceremoniji verovatno u trenutku zaboravivši da je trenutni broj 1 na ATP listi Novak Đoković, koji je osvojio i Tokio samo nedelju dana ranije.

PROČITAJTE JOŠ:

Danil Medvedev osvojio je titulu na Mastersu u Šangaju, pošto je u dva seta (6:4, 6:1) savladao Aleksandra Zvereva.

"I dalje imaš još nekoliko velikih turnira i za sada imaš šest finala zaredom, mislim da možeš da dođe i do devet ili deset uzastopnih. Sve najbolje tebi i tvom timu", istakao je Saša.

Srpski fudbaler postigao gol u Španiji, komentator počeo da viče i uradio nešto što niko živ nije očekivao (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 08:52 - 13.10.2019. 11:31 Fudbalska strast. pogodak Uroša Đurđevića, Foto: Youtube/ RSG 1905 Ovog vikenda se u španskoj Segundi igra jedanaesto kolo, a ekipa Sportinga iz Hihona je upisala četvrti poraz od početka sezone. Sporting je večeras na svom terenu poražen od Alkorkona sa 3:1 i tako ostao tek na 16.

Zverev je i posle polufinala rekao da Medvedev igra najbolji tenis na svetu u poslednja dva meseca. Trijumf u Šangaju mu je četvrti ove sezone, a ukupno drugom na Mastersima.

BONUS VIDEO:

Srpski reprezentativci pred put za Litvaniju

 

Expand player
Pogledajte više