Rafael Nadal
EPA-EFE/CRAIG GOLDING
Rafael Nadal

EPA-EFE/CRAIG GOLDING

Rafael Nadal, Foto: EPA-EFE/CRAIG GOLDING

Pojavio se na pres-konferenciji istovremeno i besan i tužan zbog bolnog poraza kojim nije obezbedio kasnije izgubljenu titulu Španiji na prvom ATP kupu.

Osim što je na engleskom izjavio da većina navijača u "Ken Rozvel" areni, koju su činili Srbi, ne zna kakod a se ponaša na teniskim mečevima i da je to za njig kao fudbalska utakmica. Dalje pojašnjava na španskom da su dolazili omamljeni raznim supstancama:

 "Imao sam ja već iskustva sa ovim navijačima. Oni su navijači, ali nisu Australijanci (smeh). Ponekad dođu na tribine sa malo više supstanci u telu nego što bi trebalo! Oni ne razumeju ovaj sport. Volim ja podršku koju pružaju svojoj zemlji, ali postoje trenuci kada treba da poštujete i druge igrače", rekao je Nadal.

Taj snimak na kanalu emisije "Sport centar" američke televizije je ispratilo preko 1.3 miliona ljudi sa španskog govornog područja, a 36.1 milion na engleskom.

Komentari (1)

Luka

13.01.2020 23:34

Ajde g.Nadal dokazi svoje sportsko vitestvo tako da kod sledeceg nastupa Djokovica u Spaniji prekines mec i zatrazis od publike vise postovanja prema svom kolegi.Do tada smatracu da je ova ova izjava vas pokusaj za da za nepovoljan rezultat na terenu ,razlogE trazite u dogadjanjima van terena,a to nije sportski ni viteski.