"TO MORA DA IZBACI!" Novaku Đokoviću se klanjaju svi, ali ima JEDNA STVAR koju mu svet nikad neće oprostiti, a to je OVO!

Iste ocene izrekao je i slavni Roj Emerson, nekadašnji najbolji teniser sveta i jedini čovek koji je osvojio sve grend slem titule u singl i dubl konkurenciji

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: EPA/Ritchie Tongo, David Crossli

Novak Đoković je po ocenama svih svetskih stručnjaka jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena, ali mu svi zameraju na jednoj stvari.

Iste ocene izrekao je i slavni Roj Emerson, nekadašnji najbolji teniser sveta i jedini čovek koji je osvojio sve grend slem titule u singl i dubl konkurenciji. Austalijanac je nedavno šokirao planetu kada je poslao poruku Novaku "da ostavi njegov rekord na miru". Naravno, ovo je bilo izrečeno u duhovitom tonu, a još jednom je pokazao koliki je šaljivdžija, ali i koliko ceni igre Đokovića.

- Novak je stvarno sjajan momak i on uvek poštuje svoje rivale, nije uopšte umišljen. Video sam ga u Melburnu još dok je bio junior. Cupkao je lopticu milion puta pre nego da servira. Sada je to smanjio, ali bih voleo da to radi još manje, s obzirom na to da mu treba od 15 do 20 cupkanja po servisu. To je jedina stvar koju imam protiv njega, u svemu ostalom je sjajan - iskren je Emerson.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi