Novak Đoković, Sinsinati 2019
AP
Novak Đoković, Sinsinati 2019

AP

Novak Đoković, Sinsinati 2019, Foto: AP

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju na kojem brani titulu. On je u 3. kolu za sat i po pobedio Španca Pabla Karenja Bustu 6:3, 6:4.

Ništa od derbija u polufinalu, Švajcarac ISPAO OD 70. TENISERA SVETA!

AUTOR: Telegraf/S.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 23:00 Andrej Rubljev više nije samo naziv filma, nego i Rodžerovog krvnika. Rodžer Federer, Foto: AP/Sam Greene Ruski teniser Andrej Rubljev načinio je veliku senzaciju na Mastersu u Sinsinatiju, pošto je u dva seta u osmini finala izbacio Rodžera Federera - 6:3, 6:4!

Najbolji svetski teniser za 32 minuta stigao je do prvog seta. Do petog gema obojica su bili sigurni na svoje servise, a onda je Novak u šestom brejknuo rivala, odmah u sledećem potvrdio brejk i slomio rivala.

Dobro je Španac počeo drugi set. Poveo je na startu, u sledećem gemu imao dve brejk lpte, koje nije iskoristio. Već u narednom gemu, koji je trajao devet minuta Đoković je stigao do novog brejka i trasirao put ka pobedi. Odmah je dobio sledeći, a kasnije i svaki gem na svoj servis i rutinski došao do trijumfa.

PROČITAJTE JOŠ:

U sledećoj rundi Novak će se sastati sa Francuskim teniserom Lukom Pujem. Meč će početi ne pre tri časa u noći između petka i subote.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!