Novak Đoković
Youtube/Sport Klub
Novak Đoković

Youtube/Sport Klub

Novak Đoković, Foto: Youtube/Sport Klub

Drugi reket sveta Novak Đoković ima na računu milione, isto toliko obožavalaca, ali on je oduvek prilično prizeman i tradicionalan, a takav je i u vaspitanju svoje dvoje dece Tare i Stefana koje ima sa suprugom Jelenom. Novak često govori o roditeljstvu, ali jedna detalj je isplivao tek sada.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, novak smatra da u svemu treba biti umeren pa su tako igrice na tabletu, kao i televizija u njegovom domu - retkost. A mnoga istraživanja u Srbiji pokazala su da deca danas odrastaju uz tablete i telefone.

"Nismo isključivi po tom pitanju, ali trudimo se da Stefan i Tara što manje vremena provode ispred ekrana. Imamo televizor u kući, ali ga retko uključujemo. Ne možemo da ignorišemo činjenicu da živimo u digitalnoj eri. Mislim da korišćenje tehnologije ima dosta prednosti kada se uporedi život pre i posle nje. Eto, na primer, vaše dete može, gledajući neki zabavni sadržaj, na izvesno vreme da zaboravi na bol zbog izvađenog zuba, kao što je nedavno bio slučaj sa Stefanom. S druge strane postoji opasnost od stvaranja zavisnosti pa treba biti oprezan. Po meni, ključ je u provođenju vremena u prirodi, van kuće. Kada si u zatvorenom, ograničen si dimenzijama prostora i, pre ili kasnije, završiš ispred televizora. Kada si u prirodi, ona se sama za sve postara" smatra Novak Đoković.

Novak Đoković

EPA Will Oliver

Novak Đoković, Foto: EPA Will Oliver

Novak i Jelena Đoković obožavaju da slobodno vreme provode u Srbiji, a poslendje iskustvo im je bilo, malo je reći, nezaboravno.

Zbog ovoga dobili osude i od teniske elite, ne postupa se tako sa Đokovićem! Sramite se, Englezi! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.11.2019. 09:04 - 15.11.2019. 10:21 Pametan postupak je što se nije pozdravio s njima na kraju. Novak Đoković, Foto: Twitter/ATP tour Sada je to već stvar tradicije. Publika u londonskoj "O2 areni" bila je neprijateljski nastrojena prema Novaku Đokoviću tokom meča sa Rodžerom Federerom.

Copy

"Vodili smo ih na jedno seosko imanje, gde su upoznali ljude koji su majstori svog zanata. Bili su tu metlar i žena koja se bavi tkanjem, a domaćin, koji je sa skoro sedamdeset godina izuzetno vitalan, zajedno sa još pedesetak mališana proveo ih je kroz svoju farmu domaćih životinja. Deca su bila oduševljena", ispričao je osnivač Fondacije Novak Đoković.

BONUS VIDEO:

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"