Novak Đoković
AP/Alastair Grant
Novak Đoković

AP/Alastair Grant

Novak Đoković, Foto: AP/Alastair Grant

Uprkos činjenici da njegov najveći rival u to vreme igra duel koji u velikoj meri ima uticaj i na njega, Đoković je odlučio da dan između dva teniska izazova posveti deci.

Pročitajte još:

U momentima dok je Nadal vodio bitku za prvi set protiv Medvedeva, trenutno drugi teniser sveta na Instagramu je objavio sliku u društvu sina i ćerke kako uživaju u prirodi uz opis: "Vreme uz porodicu, najbolje vreme".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Family time, best time #princestefan #princesstara ??‍?‍?‍??? @jelenadjokovicndf

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Nov 13, 2019 at 7:03am PST

Očigledno da Srbin ne dozvoljava da zbog profesionalnih obaveza zapostavi porodicu uz koju se oporavlja od duela sa Timoim i priprema za sutrašnji susret sa Federerom ,ipak, teško da je bilo ko očekivao da neće gledati duel prvog tenisera sveta protiv Medvedeva.

Krv, suze i znoj od meča, na kraju bolan, bolan poraz i jedna jedina prilika za polufinale

Novak Đoković je poražen od Dominika Tima rezultatom 2:1 u drugom kolu ATP-a u Londonu. Novak Đoković, Foto: AP/Alastair Grant Novak Đoković je poražen od Dominika Tima u drugom kolu Londona. Posle dobrog prvog seta i osvajanja u taj-brejku usledio je pad u drugom, Novak je poražen 6:3, a onda je taj-brejk odlučio i treći set, ovog puta u korist Tima.

Nadal je u taj-brejku izgubio prvi set protiv Medvedeva, ali se osvojenim drugim setom vratio u igru u pravom ratu protiv talentovanog Rusa.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo