Novak Đoković - suze
youtube/Olympic
Novak Đoković - suze

youtube/Olympic

Novak Đoković - suze, Foto: youtube/Olympic

Nekadašnji teniser rodom iz Monaka Bendžamin Balere je obelodanio za "L'Ekip" da mu je Novak Đoković priznao jednom prilikom kako bi voleo da zaigra za reprezentaciju zemlje u kojoj mu je prebivalište.

"Novak mi je lično rekao da bi se pridružio našem Dejvis kup timu. On voli Monako, želi da pomogne ovoj državi i ovde je dobrodošao. Uvek je pomogao ovaj grad i učestvovao u raznim humanitarnim akcijama", rekao je Balere.

Kneževina Monako sa Monte Karlom kao najpoznatijim gradom je prebivašte Novaka Đokovića od 2007. godine. Srbinu prija život na Azurnoj obali, šta više je finansijski pomogao renoviranju terena u Monaku. Međutim, izolaciju je sa celom porodicom proveo u španskoj Marbelji, a javljaju se informacije da se planira selidba na Pirineje.

Izjava Balerea ima jednu nelogičnost, koja potcenjuje inteligenciju srpskog velemajstora. Prema pravilniku ITF-a nemoguć je prelaz iz jedne reprezentacije u drugu, teško da jedan Novak Đoković ne zna za takav vrlo bitan detalj. Očigledno se radi o kampanji protiv najboljeg tenisera u svetu.

 

Komentari (1)

namnožile se patke

20.05.2020 00:04

Kamo sreće, da to uradi.