Novak Đoković igra Nikolu Teslu na velikom platnu! Moćni holivudski studio, dva velika Srbina - bilo je nezamislivo

Blic/S.M. | sport 2019-09-28 10:28:17 2019-09-28 10:28:17

Želja je ogromna.

Youtube printscreen - EPA

Novak Đoković je obradovao svoje navijače kada je objavio vest da će učestvovati na ATP turniru u Tokiju. A dok teku pripreme za Japan open, pojavila se ideja da bi najbolji teniser sveta mogao da se pojavi u jednom novom projektu. Reč je o ulozi u filmu koji se planira, a koji bi se bavio životom naučnika Nikole Tesle.

PROČITAJTE JOŠ:

O projektu, ali i ideji da baš Novak učestvuje u priči o čuvenom naučniku govorio je Miloš Biković, glumac i član Beogradskog dramskog pozorišta.

" Sve su to bila nagađanja. Mi jesmo razgovarali o tome. Možda se desi da Novak odigra neku ulogu, meni bi bilo drago i čast da se jedan takav čovek pojavi u našem projektu. Mislim da bi i on to želeo, a da li će se to desiti ili ne, videćemo. Dajte da prvo dođemo do toga da projekat počne da se ostvaruje, a kada zainteresujemo veliki holivudski studio, onda ćemo zainteresovati i velika imena", rekao je Biković.

Đoković je više puta u superlativima pričao o Tesli, a kako sam kaže, dnevna mu je inspiracija "duh genija Nikole Tesle."

Novak je jednom prilikom istakao da Tesla inspiriše ljude svojim izumima i hrabrošću.

"Nikola Tesla, moja velika inspiracija. Mi svi danas možemo više, znamo više i više vidimo zahvaljujući velikim ljudima kakav je naš Tesla, koji će istinski živeti zauvek", rekao je tada Đoković.

Najnoviji dokaz Đokovićevog poštovanja prema Tesli jeste teniserova poseta Naučnom centru "Nikola Tesla" na Long Ajlendu u Americi. Tom prilikom Beograđanin je istakao da je Nikola Tesla bio multidimenzionalni čovek koji je toliko uradio za ovaj svet da će proći još mnogo godina pre nego što to u potpunosti shvatimo.

Srbin uradio ono što niko nikada nije! Čitava javnost se klanja Siniši Mihajloviću

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 20:59 Bravo, majstore. Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP Navijači Bolonje već su 21. jula prisustvovali hodočašću i molili se za Sinišu Mihajlovića, isto će činiti 6. oktobra, a kasnije će se dogoditi spektakl na stadionu "Renato Delara". Pristalice tima koji vodi Srbin i Lacija biće zajedno!

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"

 

 

 

Expand player
Pogledajte više