Vila
Printskrin, youtube
Vila

Printskrin, youtube

Vila, Foto: Printskrin, youtube

Super luksuz, jasno. Najbolji teniser sveta ni ne zaslužuje manje od toga. Beše tako i u Marbelji...

Novak Đoković je donedavni karantin za vreme pandemije koronavirusa proveo u tom čuvenom španskom letovalištu. Za privremeni dom odabrao je vilu koja mu je pružila vrhunski komfor, a što je još važnije - u njoj je mogao da trenira tokom nametnute izolacije. Noletu i njegovoj porodici, supruzi Jeleni i klincima Stefanu i Tari, ama baš ništa nije falilo. Cena? Prava sitnica za teniskog kralja. Za boravak od nešto više od dva meseca Đoković je iskeširao 39.000 evra!

Vila

Printskrin, youtube

Vila, Foto: Printskrin, youtube

Vila „Beli biser“ (La Perla Blanca) od 2017. u ponudi je za iznajmljivanje, jedan je od najvećih objekata u regiji Kosta del Sol i predstavlja visok standard luksuza i prefinjenosti. Elegantan i moderan spoljašnji izgled i unutrašnji komfor jesu razlozi zašto su svi koji su boravili u njoj ocenili smeštaj čistom desetkom!

Vila

Printskrin, youtube

Vila, Foto: Printskrin, youtube

Zdanje od 2.513 kvadratnih metara ima ogroman dnevni boravak, trpezariju, 12 soba i 13 kupatila, a svaka odaja ima izlaz na balkon. Na prvom spratu su sauna i teretana iz koje se pruža božanstven pogled na Mediteran. Istočno krilo prekrasnog imanja posvećeno je fitnes centru (176 kvadrata), koji je Nole redovno koristio.

Vila

Printskrin, youtube

Vila, Foto: Printskrin, youtube

U dvorištu je, naravno, bazen, a u sadržaju vile su i kućni bioskop, soba za bilijar, stoni fudbal i stoni tenis, zatim bar, parno kupatilo, kao i teniski teren koji je našem asu sigurno bio najznačajnija stavka prilikom odabira poseda na kojem će provesti karantin. Ni Stefanu i Tari nije bilo dosadno, budući da vila ima igralište na otvorenom.

 

Federer najplaćeniji, Đoković 23. na svetu

Švajcarski teniser Rodžer Federer je najplaćeniji sportista na svetu sa zaradom od 95,7 miliona evra u poslednjih godinu dana, od čega je čak 90 miliona od sponzorskih ugovora, objavio je magazin „Forbs“. Na drugom mestu je Kristijano Ronaldo sa 94,5 miliona, a na trećem takođe fudbaler Lionel Mesi sa 93,6 miliona evra. Novak Đoković nalazi se na 23. mestu sa 40,1 milion evra (28,8 miliona od sponzora, 11,3 miliona od turnira), dok je Rafael Nadal na 27. poziciji sa zaradom od 36 miliona.

U dvorištu površine 440 kvadratnih metara nalaze se pomoćni objekat i garaža za tri automobila.