Novak Đoković
Profimedia.rs
Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: Profimedia.rs

Najbolji teniser sveta je prilikom nedavne posete Ljubljani osetio bol u zubu pa je pokušao da zakaže pregled u jednoj poznatoj ljubljanskoj privatnoj klinici.

Đoković je nazvao ordinaciju, predstavio se samo kao Novak i onda su počeli problemi. Osoba koja mu se javila na telefon pokušala je Noleta da savetuje da ipak ode u drugu ambulantu jer nemaju slobodnih termina, ali Đoković je ostao uporan.

"Onda dobro, dođite za sat i po", popustili su na kraju u klinici, prenose "Slovenske novice".

Naravno, kada je slavni Srbin ušetao u kliniku i kada se otkrilo ko je Novak kojeg su skoro poslali drugom zubaru, svi su ostali u neverici.

Slovenci pišu i kako se Đoković pokazao kao pravi kavaljer koji je u ordinaciju ušetao s buketom cveća za zubarku i njenu asistentkinju.

Komentari (4)

B54

10.08.2015 16:19

Jao, kako vam je anegdota zanimljiva, još uvek se smejem, a Slovenci ima da znaju: kad se kaže "Novak" sve ima da stane, i zemlja da se okreće i sunce da sija.....

JA*

11.08.2015 07:18

@B54 - B54 @ nadam se da ti komentar nije sarkastican jer ti dadoh ti plus. A da je Nole smeker ,jeste ..... odlican sportista i jos bolji covek !

Agaton

10.08.2015 18:42

Novak- to je prezime u Sloveniji i Hrvatskoj, otuda to ne cudi...

Branko

11.08.2015 09:33

Nole, ne talasaj mnogo .. pored toga sto si sjajni sportista i covek nisi ti tip da dajes zubarkama cvece i bombonjere ! Cemu to dokazivanje i sticanje zvanja kavaljera ? Jelena ce u top da te stavi pa ces sa sve pokvarenim zubima da ides na turnire i jos ces da joj se izvinjavas ..