SLEDI MU MEČ PROTIV ĐOKOVIĆA Nišioka se na jedno pitanje samo slatko nasmejao

Japanac ja autsajder.

Novak Đoković
Novak Đoković , Foto: EPA-EFE/MICHAEL DODGE

Treće kolo Australijan opena braniocu trofeja Novaku Đokoviću donosi za rivala Jošihita Nišioku. Japanac je izjavio da je spreman za najteži izazov u karijeri.

- Neću baš sve da vam kažem, ali igrali smo jedan protiv drugog u Dejvis kupu i tad me je prosto ubio, tako da ću sada morati malo da promenim taktiku. Za mene će to biti drugačije iskustvo, on zna kako se igra na velikim turnirima i na velikim stadionima, dok ja nisam tako često na tim terenima. Biće mi teško, ali shvatiću to kao izazov, daću sve od sebe - poručio je Nišiokai nastavio: - Moram da uđem u meč sa ciljem da pobedim, takav treba da mi bude mentalitet. Ako budem mogao, nastojaću da budem agresivan, ali na tri dobijena seta su dugi mečevi, menjaću ako bude potrebe za time i trudiću se da se prilagodim. To će biti ključ za taj meč.

Na pitanje koja je najveća Novakova snaga, samo se nasmejao:

- Sve! Bukvalno je sve kod njega dobro, ali svakako da me najviše impresionira njegovo kretanje, koje je sjajno. Teško je bilo koji udarac odigrati jer je uvek tu, na lopti. Slični smo po tome što se i ja trudim da vratim dosta lopti. Još jedna od njegovih snaga i kvaliteta je visok procenat prvog servisa, odlično kontroliše mečeve na Grend slemu. Moraću da igram duge razmene, ali sam uveren da neću brzo da završim meč protiv njega. Isto tako, verujem da je i moj rad nogu veoma dobar, siguran sam da će biti teško. Moram da nađem način kako da dobijem te duge relije, u tome je ključ - zaključio je japanski teniser.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi