Novak Đoković
AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)
Novak Đoković

AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)

Novak Đoković, Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)

Posle dužeg vremena srpski autobomilista Dušan Borković voziće pred domaćom publikom, a uoči Srbija relija rešio je da provoza najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Popularna Ćiska je sve žrtvovala zbog Nadala! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.09.2019. 19:36 Upoznali su se preko školske drugarice Rafine sestre Izabele. Marija Pereljo i Rafael Nadal, Foto: Profimedia Rafael Nadal će u oktobru oženiti svoju verenicu Mariju Fransisku Pareljo, poznatiju kao Ćisku, sa kojom je u vezi već 14 godina.

Borković i Đoković su se fotografisali u automobilu, a prema reakciji srpskog tenisera može se ustanoviti da je vožnja nije bila nimalo naivna, već upravo onakva kako na trkama vozi popularni Duca.

Uz fotografiju, na društvenoj mreži Instagram je Borković napisao: "Šta mislite o mom novom suvozaču", vidno uznemirenom Đokoviću koji se, naravno, šalio.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija reli na programu je od 27. do 29. septembra, a voziće se u Vrnjačkoj banji i na brzincima brzacima u njenoj okolini koje nose naziv Mrka stena, Kriva reka, Župa, Boturić, Goč, Stanišinci i Beranovac.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana