Novak Đoković i Boris Beker
EPA Adrian Dennis Pool
Novak Đoković i Boris Beker

EPA Adrian Dennis Pool

Novak Đoković i Boris Beker, Foto: EPA Adrian Dennis Pool

Beker već godinama pokušava da proda imanje na Majorki, ipak cena od 10,5 miliona razlog je zbog kog nema interesenata za nekretninu koja je pod uticajme vremena prilično propala.

Pročitajte još:

Prostrano imanje, do pronalaska novog vlasnika, za Bekera čuva i održava Džordž Beres, ali Nemac koji živi u kući bivšeg tenisera ističe da za ovo imanje nika ne bi dao ni cent. 

Iako Beres boravi na imanju, ono je veoma ruinirano i propalo, a "domaćin" vodi brigu samo o Bekerovim konjima i kozama.

Beres navodi da planira narednih deset godina da ostane na imanju, kao i da ga nazove "Nedođija", kako se zvalo imanje pokojne pop zvezde Majkla Džeksona.

"Oni još uvek žele da prodaju imanje. Cena je 10,5 miliona evra, što je smešno. Pokušajte da nađete nekog ko bi dao makar i centa", rekao je Beres.

Đoković pustio omraženu zvezdu!

AUTOR: Specijalni izveštač iz Pariza - Bojan Vlajić DATUM I VREME: 30.10.2019. 09:00 Posle intervjua, Nole je izgubio meč u stonom tenisu od voditelja Sirila Anune, koga udruženje LGBT novinara optužuje za homofobiju Đoković i Anuna, Foto: Profimedia Doći nekom u goste i pobediti ga, ne ide... Srbin zna za red.

Boris Beker, koji je svojevremeno bio i trener Novaku Đokoviću, već godinama ne može da se izbori sa finansijskim problemima. On je pre dve godine, podsetimo, bankrotirao.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo