Đoković i Anuna
Profimedia
Đoković i Anuna

Profimedia

Đoković i Anuna, Foto: Profimedia

Doći nekom u goste i pobediti ga, ne ide... Srbin zna za red. Zato je Novak Đoković bio milostiv prema domaćinu na TV C8, zato je izgubio pred pohod na trofej mastersa u Parizu.

Ruski teniseri razočarali katastrofalnim nastupima! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 29.10.2019. 22:45 Iznenađenja dana priredili su Nemac Jan - Lenard Štruf i domaći teniser Žeremi Šardi. Karen Hačanov, Foto: EPA Christophe Petit Tesson Ruski teniser Karen Hačanov ostao je bez prilike da odbrani trofej na Mastersu u Parizu.

Siril Anuna, poznati radio i televizijski voditelj (i štošta još: pisac, kolumnista, producent, pevač, glumac, komičar), nije krio zadovoljstvo što je u emisiju „To je samo TV“ doveo (i dalje) najboljeg tenisera sveta.

Poznato kada Novak u sredu izlazi na teren! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 29.10.2019. 22:03 - 29.10.2019. 22:08 Program na centralnom terenu počinje u 11 časova. Novak Đoković - Stefanos Cicipas, Foto: AP Photo/Andy Wong Novak Đoković će svoj prvi meč na ATP turniru iz serije 1000 u Parizu odigrati u sredu, 30.

I, kako je naveo, dobio ekskluzivni intervju pred Đokovićeve bitke u „Bersiju“.

Novak na francuskoj TV8

Printskrin

Novak na francuskoj TV8, Foto: Printskrin

„Bio sam u euforiji“, rekao je Anuna, veliki ljubitelj tenisa, koji se svojevremeno družio s Novakom i na Rolan Garosu 2015. godine.

Novak na francuskoj TV8

Printskrin

Novak na francuskoj TV8, Foto: Printskrin

Posle razgovora u opuštenoj atmosferi, a o ozbiljnim temama (rivalstvu Noleta s Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, njegovoj porodici, životu posle tenisa), voditelj i teniser su odigrali meč u mini stonom tenisu.

Nadal gledao Hrvata pa malo ogladneo na tribinama! Sit dočekao sjajne vesti koje štete Novaku! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 29.10.2019. 21:41 Pariz dobija novog šampiona! Rafa Nadal, Foto: printscreen Španski teniser, Rafael Nadal je slobodan u prvom kolu ATP Pariza, a njegov protivnik u drugom kolu je Adrian Manarino! Dok je Španac gledao meč između Marina Čilića i Hurbeta Hurkača, Nadal je uhvaćen kako jede neki keks na tribinama!

I Anuna je pobedio Đokovića (3:1), kao i prethodne poznate ličnosti koje su gostovale u emisiji izuzetne gledanosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Siril Anuna, uprkos profesionalnom uspehu, nije baš omiljena ličnost u Francuskoj. Štaviše, članovi udruženja LGBT novinara ga ne podnose jer, kako ističu, širi homofobiju seksističkim šalama u svojim emisijama. Protiv tog 45-godišnjaka poreklom iz Tunisa svojevremeno je regulatornom telu za elektronske medije podneto 20.000 žalbi.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Ognjena Kuzmića!