Novak Đoković
AP Photo/Frank Franklin II
Novak Đoković

AP Photo/Frank Franklin II

Novak Đoković, Foto: AP Photo/Frank Franklin II

* Đoković je savladao Kudlu i plasirao se u osminu finala US Opena

* Novak brani titulu osvojenu prošle godine

* Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Švajcarca Stena Vavrinke

Novak Đoković uspeo je da se plasira u osminu finala US Opena. Meč trećeg kola je ostao u senci incidenta koji se dogodio za vreme treninga. Naime, kada je Novak trebao da servira, jedan navijač koji mu se nalazio iza leđa je nešto uzviknuo što je Đokovića strašno iznerviralo.

Jedna od najlepših žena na svetu gledala moćnog Novaka, na redu je Švajcarac! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 31.08.2019. 08:28 Novak Đoković je pobedio Amerikanca Denisa Kudlu sa 3:0 u setovima! Novak Đoković, Foto: (AP Photo/Charles Krupa) Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je posle 125 minuta igre slavio protiv Denisa Kudle sa 6:3, 6:4, 6:2, koji nije imao šanse pored raspoloženog Novaka.

Nezvanično, neko je Đokoviću dobacio nešto u stilu, "zar se ti nisi povukao sa turnira?" Novak se istog trenutka okrenuo iza sebe i ušao u raspravku sa nepozantim navijačem. U jednom trenutku čulo se samo kako je Novak rekao:

"Naći ću te posle meča, veruj mi", rekao je Novak dok je prilazio i imao raspravu sa nepoznatom osobom, prema kojoj je i preteći upirao prstom.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Švajcarca Stena Vavrinke, koji je eliminisao Italijana Paola Lorencija u tri seta.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda