Novak Đoković
(AP Photo/Charles Krupa)
Novak Đoković

(AP Photo/Charles Krupa)

Novak Đoković, Foto: (AP Photo/Charles Krupa)

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je posle 125 minuta igre slavio protiv Denisa Kudle sa 6:3, 6:4, 6:2, koji nije imao šanse pored raspoloženog Novaka.

Baš kao na njihovom meču na Vimbldonu, Nole je završio sav posao u tri seta i nije dozvolio rivalu da ga iznenadi.

Brajant uputio Đokoviću veoma JAKU poruku - "Nikad nećeš biti ono što si bio"

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 30.08.2019. 22:56 Bivši košarkaš LA Lejkersa Kobi Brajant priznao je da voli da gleda i najbolje svetske tenisere, Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Kobi Brajant, Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE Bivši košarkaš LA Lejkersa Kobi Brajant priznao je da voli da gleda i najbolje svetske tenisere, Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Srpski as je zakazao novi duel sa Švajcarcem Stanom Vavrinkom od kojeg je poražen u finalu US Opena 2016.

Postojala je bojazan zbog bolova u levom ramenu koje je imao u prethodnom kolu, ali je izgledao odlično na terenu!

Novak je već u četvrtom setu prvog gema stekao prednost, uspeo je da "brejkne" Amerikanca, a tu prednost je zadržao do kraja seta!

Furiozni Federer "oduvao" Britanca za plasman u osminu finala!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 30.08.2019. 22:30 Švajcarski teniser Rodžer Federer odigrao je sjajan meč i plasirao se u osminu finala US opena. Rodžer Federer, Foto: EPA-EFE/RAY ACEVEDO Švajcarac je u trećoj rundi savladao Britanca Danijela Evansa 3:0 (6:2, 6:2, 6:1) Rodžer Federer se prošetao do osmine finala US Opena.

Slična priča je viđena i u drugom setu, Novak je uzeo servis rivala u petom gemu, ovaj je pružio otpor i pokušao da ribrejkuje u osmom gemu, Novak se odbranio pa potom i dobio drugi set sa 6:4.

Da je meč već bio gotov, videlo se na startu finalnog seta, Novak je odmah oduzeo servis rivalu, da bi totalnu nadmoć potvrdio u sedmom gemu kada mu je opet oduzeo servis. Već u sledećem gemu zatvorio je fajl sa imenom Denisa Kudle i završio finalni set sa 6:2.

Adrijana Lima, Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Bivša supruga Marka Jarić i po mnogima jedna od najlepših žena sveta, Andrijana Lima je iz Novakovog boksa posmatrala ovaj duel. 

Ovo nije prvi put da ona prati mečeve najboljeg tenisera, a na svom Instagram nalogu je podelila slike sa utakmice u kojima pruža podršku našem asu!

Andrijana Lima, Foto: instagram/adrianalima

Pobedom nad Kudlom, Novak Đoković je došao do petog mesta "večite liste" igrača sa najviše pobeda na US Openu, na kome sada ima učinak 72-10. Prestigao je Pita Samprasa (71-9), a ispred njega su, redom, četvrtoplasirani Ivan Lendl (73-13), trećeplasirani Andre Agasi (79-19), Rodžer Federer (88-13) i neprikosnoveni Džimi Konors (98-17). 

"BILA JE DEVOJKA NA KOJU SAM..." Nole otkrio zbog čega je kao srednjoškolac odlepio za Jelenom! Evo kako je sve počelo! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 30.08.2019. 19:32 - 30.08.2019. 20:31 Svetski broj jedan odgovarao je na pitanja svojih fanova. Novak Đoković, Foto: Printscreen Youtube / WIRED Novak Đoković uvek pronalazi vreme da komunicira sa svojim fanovima čak i onda je gren slem u toku.

Đoković protiv Vavrinke vodi sa 19:5 u pobedama, ali je u poslednja četiri meča rezultat 2:2.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!