Rafael Nadal Montreal 2019
EPA-EFE/VALERIE BLUM
Rafael Nadal Montreal 2019

EPA-EFE/VALERIE BLUM

Rafael Nadal Montreal 2019, Foto: EPA-EFE/VALERIE BLUM

* Nagradni fond turnira je preko 4,6 miliona dolara

* Nadal pokušava da odbrani titulu osvojenu prošle godine

* Španac će u finalu Rodžers kupa igrati protiv Danila Medvedeva  

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale Rodžers kupa pošto je francuski igrač Gael Monfis predao meč zbog povrede skočnog zgloba.

Monfis je u četvrtfinalu imao jedan težak meč protiv Roberta Bautiste Aguta, meč koji je morao da bude prekidan zbog kiše i kada je nastavljen Francuz je slavio rezultatom 6:4, 3:6, 7:6(7:2).

Kecmanović uspešno krenuo pohod na Sinsinati, PUT ĆE BITI JAKO TEŽAK

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 21:47 Odlična partija srpskog tenisera. Miomir Kecmanović, Foto: AP/Gaston de Cardenas Srpski teniser Miomir Kecmanović uspešno je startovao u kvalifikacijama za Masters u Sinsinatiju. Kecmanović je posle 90 minuta igre pobedio 104. tenisera sveta, Francuza Antoana Oanga sa 6:3, 6:4. Kecmanović je turnir započeo kao 58.

Taj četvrtfinalni duel je trajao čak pet sati i da stvar bude još gora Monfis je povredio skočni zglob i nadao se da će povredu uspeti da zaleči za polufinalni susret sa Rafaelom Nadalom, što se na njegovu žalost nije desilo.

Nadal će tako bez polufinalne borbe igrati u finalu Rodžers kupa protiv ruskog tenisera Danila Medvedeva, koji je pobedio zemljaka Karena Hačanova sa 2-1 u setovima.

Finale turnira u Montrealu na programu je u nedelju uveče i neće početi pre 22 časa po našem vremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića