Dušan Lajović
Marko Metlaš
Dušan Lajović

Marko Metlaš

Dušan Lajović, Foto: Marko Metlaš

Srpski dubl Dušan Lajović i Nikola Čačić plasirali su se u finale ATP turnira u konkurenciji dublova u kineskom Čengduu, pošto su u polufinalu savladali Amerikanaca Tejlora Frica i Nikolasa Monroa sa 2:0 po setovima je bilo 6:4, 6:4.

Đokoviću će biti naporno, biće mu dupliran posao, ali ipak će to da uradi

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 28.09.2019. 09:53 - 28.09.2019. 10:00 Svi jedva čekaju. Novak Đoković, Foto: youtube/ US Open Tennis Champion Prvi reket sveta Novak Đoković doputovao je u petak u Tokio, gde će učestvovati na ATP turniru, prvom još otkako je na US openu predao meč zbog povrede Stanu Vavrinki.

U prvom setu naši teniseri su rano napravili brejk, već u trećem gemu i nakon toga priveli ovaj deo igre kraju u svoju korist bez većih problema. Drugi set bio je znatno zanimljiviji. U prvih sedam gemova viđeno je čak tri brejka, od kojih su dva bila na strani Čačića i Lajovića, koji su na kraju uz manje probleme u 10. odlučujućem gemu drugog seta "odservirali" pobedu.

PROČITAJTE JOŠ:

Dubl kombinacija Lajović - Čačić zabeležila je treću uzastopnu pobedu u Kini, a u finalu će igrati protiv francusko - izraelske kombinacije Fabris Martin - Džonatan Erlih. 

BONUS VIDEO: 

Premijerka Ana Brnabić proslavlja gol Srbije u Luksemburgu!