Novak Đoković
Instagram/djokernole
Novak Đoković

youtube/ US Open Tennis Champion

Novak Đoković, Foto: youtube/ US Open Tennis Champion

Prvi reket sveta Novak Đoković doputovao je u petak u Tokio, gde će učestvovati na ATP turniru, prvom još otkako je na US openu predao meč zbog povrede Stanu Vavrinki.

Biće to debi za Noleta u "zemlji izlazećeg sunca", budući da u prebogatoj karijeri, do sada nije imao priliku da se predstavi publici u prestonici Japana.

PROČITAJTE JOŠ:

Vodeći teniser na ATP listi je u međuvremenu saznao rivale na putu ka trofeju, ali je njegove fanove i publiku u Tokiju oduševila odluka Đokovića da zaigra i u dubl konkurenciji.

Novak Đoković na US Openu

EPA, Brian Hirschfeld

Novak Đoković na US Openu, Foto: EPA, Brian Hirschfeld

Nole će u paru igrati sa još jednim srpskim asom Filipom Krajinovićem, međutim, već na startu čeka ih prevelik zalogaj. Protivnici će im, naime, biti hrvatsko-brazilska kombinacija Mate Pavić/Bruno Soareš, koji iza sebe imaju veliko iskustvo igranja u parovima.

Srbin uradio ono što niko nikada nije! Čitava javnost se klanja Siniši Mihajloviću

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 20:59 Bravo, majstore. Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP Navijači Bolonje već su 21. jula prisustvovali hodočašću i molili se za Sinišu Mihajlovića, isto će činiti 6. oktobra, a kasnije će se dogoditi spektakl na stadionu "Renato Delara". Pristalice tima koji vodi Srbin i Lacija biće zajedno!

Pavić i Soareš su postavljeni za četvrte nosioce u Tokiju, što dovoljno govori koliki respekt uživaju u dublovima. Turnir u Japanu počinje 30. septembra.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"