Novak Đoković i Nik Kirjos
twitter/SI_Tennis
Nik Kirjos

EPA - EFE, David Crossling

Nik Kirjos, Foto: EPA - EFE, David Crossling

* Nik Kirjos učestvovao je na turniru u Sinsinatiju

* Tokom meča vređao i pljuvao sudiju

* Organizatori su munjevito odreagovali

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na turniru Masters serije u Sinsinatiju, pošto je od njega u polufinalu bio bolji Danil Medvedev.

Medvedev otkrio recept kako poraziti najboljeg tenisera sveta!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 09:32 - 18.08.2019. 09:39 Priredio je spektakl! Danil Medvedev, Foto: AP Photo/John Minchillo * Rus je smanjio prednost u međusobnim duelima na 3:2 * Slavio je posle preokreta za 102 minuta igre * Svetski broj jedan je iskreno čestitao protivniku i rekao je da je bio nemoćan Osmi teniser sveta odigrao je sjajan meč u polufinalu Sinsinatija gde je savladao Novaka Đokovića sa 3:6, 6:3, 6:3.

Rus je slavio posle preokreta za 102 minuta igre, a rezultat je bio 6:3, 3:6, 3:6.

Izgleda da je ovaj meč pratio i kontroverzni Nik Kirjos, koji je imao mnoštvo ispada samo na ovom turniru, ako bi mu brojali..

Iskreni Novak "skinuo kapu" Medvedevu, Rus je bio bolji takmičar ovog puta!

AUTOR: blic-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 08:42 Čestitao protivniku! Novak Đoković, Foto: (AP Photo/John Minchillo) * Drugi poraz zaredom protiv Medvedeva * Rus je smanjio prednost u međusobnim duelima na 3:2 * US Open počinje 26. avgusta Najbolji teniser sveta, Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na turniru Masters serije u Sinsinatiju, pošto je od njega u polufinalu bio bolji Danil Medvedev.

On je prokomentarisao fotografiju Đokovića i Medvedeva koji posle meča, a Australijanac je prokomentarisao u svom stilu.

Kirjos, Đoković i Medvedev

printscreen

Kirjos, Đoković i Medvedev, Foto: printscreen

"Moj najomiljeniji igrač" - bio je kratak i jasan Kirjos, a očigledno je kome su ove reči bile upućene.

Sledeći turnir je možda i najbitniji u predstojećem periodu US Open, Novak Đoković brani titulu osvojene prošle godine, a imaće priliku da se osveti obojici!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu