Novak Đoković
(AP Photo/John Minchillo)
Novak Đoković

(AP Photo/John Minchillo)

Novak Đoković, Foto: (AP Photo/John Minchillo)

* Drugi poraz zaredom protiv Medvedeva

* Rus je smanjio prednost u međusobnim duelima na 3:2

* US Open počinje 26. avgusta

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na turniru Masters serije u Sinsinatiju, pošto je od njega u polufinalu bio bolji Danil Medvedev.

Rus je slavio posle preokreta za 102 minuta igre, a rezultat je bio 6:3, 3:6, 3:6.

Nadal odlučio da krene stopama Federera i Đokovića, posle ovoga će igrati još bolje! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 11:14 Prepisuje uspešan recept! Nadal i Perelo, Foto: twitter/Tennis * Zajedno su od 2005. godine * Završila je studije menadžmenta i ekonomije i radila je u jednom osiguravajućem društvu * Danas je direktorka Fondacije "Rafael Nadal" i veoma je posvećena humanitarnom radu Nadalova izabranica je lepa Marija Fransiska Pereljo, koju mediji zovu i nadimkom Ćiska.

Svetski broj jedan je iskreno čestitao protivniku i rekao je da je bio nemoćan:

"Iskreno, mislim da sam stvarno odigrao dobro. Naravno, možda je u tim trenucima, posle 1:1 i doživljenog brejka u trećem setu, trebalo da budem za nijasnu bolji, ali... Kada neko servira 205,9 kilometara na sat i to drugi servis, a pritom ne pravi dvostruke servis greške već agresivno ulazi u svaki udarac... Mislim, treba da skinete kapu pred njim i čestitate mu", rekao je Đoković.

Đoković je ostao zatečen igrom Medvedeva u drugoj polovini meča:

"Ljudi, on je igrao neverovatan tenis od 4:3 u drugom setu, nije tu postojalo mnogo toga što sam ja mogao da uradim! Mislim, pokušavao sam da vratim njegove servise. Ali, kada bih i imao lopticu na reketu i uspevao da je vratim, stvarno ne možete da se na pravi način pripremite za nekoga ko tako konstantno pogađa iz drugog servisa, i to od 4:3 u drugoj deonici do kraja meča. Pritom je napravio možda... dve dvostruke servis greške iz Bog zna koliko servisa. Svaka čast, stvarno", naglasio je naš i najbolji igrač sveta.

Možda Nole igra najbolje tenis, ali on je najveći zavodnik među Đokovićima, ostavio je opasnu cicu i opet leti solo! (FOTO)

AUTOR: pink-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 14:34 Sa Tijanom je ljubav ipak duže trajala!

Osvrnuo se i na mentalnu snagu ruskog tenisera i veoma ga pohvalio:

"On definitivno ima mnogo samopouzdanja. A kada imate toliko samopouzdanja, onda naravno da dozvolite sebi da koristite sve te udarce. Čestitam mu. Zaslužio je ovaj trijum", zaključio je Novak.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu