Miomir Kecmanović
AP
Miomir Kecmanović

AP

Miomir Kecmanović, Foto: AP

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Šangaju. Bolji od našeg tenisera bio je Kazahstanac Mihail Kukuškin, koji je posle 103 minuta igre slavio u dva seta sa 7:6 (4), 6:4.

Novak spreman za odbranu titule - Srbin saznao prvog rivala u Šangaju

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 07.10.2019. 10:14 Svetski broj jedan Novak Ðoković odbranu titule na Mastersu u Šangaju kreće mečom protiv kanadskog tenisera Denisa Šapolova u 2. kolu. Foto: EPA Kiyoshi Ota Šapovalov je do duela sa srpskim asom došao posle pobede nad Amerikancem Frensisom Tijafoom 6:4, 6:2.

Početni set je bio prilično izjednačen i završen je u taj - brejku. Kukuškin je u njemu bio sigurniji, poveo sa 5:1. Kecmanović je uspeo da smanji na 5:3, ali je na 6:4 Kukuškin dobio poen i time prvi set.

Tuga u Đokovićevom taboru ne prestaje, sada otkriven i uzrok smrti: "Operacija je trajala 11 sati..."

AUTOR: Kurir/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 14:19 - 06.10.2019. 15:15 Neka joj je laka zemlja. Novak Đoković i Goran Ivanišević, Foto: EPA-EFE/PETER KLAUNZER Porodica bivšeg tenisera Gorana Ivaniševića, inače Novakovog trenera, prolazi kroz veoma težak period. Pre nekoliko dana, posle duge i teške bolesti, preminula je Goranova sestra Srđana.

U drugom delu igre, Kukuškin je odmah načinio brejk, potom poveo sa 2:0 i posle toga je bio siguran na servisu. U narednoj rundi teniser iz Kazahstana se sastaje sa pobednikom meča između Davida Gofana i Rišara Gaskea.

PROČITAJTE JOŠ:

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od 3,51 miliona dolara.

BONUS VIDEO:

Tomić i Golemac posle utakmice Crvene zvezde i Primorske