Spremni za spektakl:  Đoković i Nadal
Tanjug AP
Spremni za spektakl:  Đoković i Nadal

Tanjug AP

Spremni za spektakl: Đoković i Nadal, Foto: Tanjug AP

Novak Đoković i Rafael Nadal doputoavli su u Kazahstan gde će odigrati egzibicioni meč u Baris areni. Ovaj egzibicioni meč je jedinstvena prilika za mlade tenisere iz Kazahstana da uče od legendarnih igrača koji se u ovom trenutku bore za prvo mesto na svetu.

Majka Novaka Đokovića slomljena posle teškog gubitka! Iznenadna smrt ju je strašno pogodila!

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 24.10.2019. 11:55 Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva jutros u stanu u Mirijevu. Srđan Đoković, Dijana Đoković, Foto: Masanori Jošida/Alo! Drhtavim glasom i sa tugom, majka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Dijana Đoković kaže da ju je vest o smrti novinarke Dragane Tripić neizmerno pogodila.

Đoković i Nadal dočekani su kako to i dolikuje uz cveće, hostese uz prisustvo mnogo novinara. Humanitarni duel u Kazahstanu označiće i početak borbe za svetski broj jedan.

Nadal će Novaka Đokovića smeniti na vrhu liste 4. novembra, a onda će na završnom Mastersu u Londonu pasti odluka ko će godinu završiti na prvom mestu.

PROČITAJTE JOŠ:

Za Španca će ovaj egzibicioni meč biti prvi od kada se oženio, dok je Đoković loše odigrao Masters u Šangaju posle osvajanja trofeja na turniru u Tokiju.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Barselone sleteli u Beograd, Pešić prokomentarisao meč sa Zvezdom!