Srđan Đoković, Dijana Đoković
Masanori Jošida/Alo!
Srđan Đoković, Dijana Đoković

Masanori Jošida/Alo!

Srđan Đoković, Dijana Đoković, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Drhtavim glasom i sa tugom, majka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Dijana Đoković kaže da ju je vest o smrti novinarke Dragane Tripić neizmerno pogodila. Njih dve su bile prijateljice, ali joj novinarka nikada nije rekla da ima neki problem. Dijana žali što se bilo kome Dragana nije požalila jer bi joj sigurno neko pomogao.

Tada se sve promenilo, postala je bogata i slavna!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 24.10.2019. 09:32 U ovom trenutku, ona ne zna da li će se vratiti na teren. Marija Šarapova, Foto: Tanjug Jordan Strauss Marija Šarapova je nekada bila najbolja igračica sveta.

- Malopre sam pročitala vest i šokirala sam se. Poslednjih godinu dana se nismo tako često čule, bile smo na nekoj prepisci poslednji put. Zaista nisam znala da je imala neki problem zbog kojeg bi učinili to što jeste.Žao mi što ako je imala probleme što ih nije podelila sa nekim jer sam sigurna da bi joj neko pomogao - kaže Dijana za Blic i dodaje:

Makedonski milioner zaprosio šampionku Vimbldona! On je VLAŠKOG porekla pa je morao da ispuni čudne uslove njenom ocu! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 23.10.2019. 19:29 Njena želja je da se venčanje održi u Rumuniji! Simona Halep, Foto: printscreen Prošlo je nekoliko dana od kada je španski teniser, Rafael Nadal rekao sudbonosno "DA" svojoj dugogodišnjoj izabranici Mariji Franciski Pareljo! Kako prenose komšijski mediji, teniskom svetu se sprema još jedna velika svadba!

- Bila je uvek radosna i vesela, spremna za šalu. Bila je žena puna života. Nisam znala da je bilo šta mučilo, to se nije moglo primetiti na njoj ali sada je kasno.

Đokovićeva kaže da je Dragana sa njom delila samo lepe vesti.

- Nikada se nije žalila. Bila je presrećna kada je postala baka, tada mi se pohvalila.

Belgijanac otkrio kako Đoković lomi svoje rivale: "Novak te gura da ideš daleko, a onda čeka pravi trenutak da te...!"

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 23.10.2019. 20:28 Poštovanje! David Gofan, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN Belgijski teniser, David Gofan, objasnio je u jednom intervjuu kako je to igrati protiv Novaka Đokovića, a pogotovo na Grend slem turnirima! Njih dvojica su odigrali do sada osam međusobnih mečeva, a najbolji teniser sveta vodi 7:1!

Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva jutros u stanu u Mirijevu, a telo novinarke, koja se prema pisanju portala Pink.rs obesila, pronašla je njena ćerka. Dragana Tripić bila je dugogodišnja novinarka, a karijeru je gradila u brojnim medijskim kućama u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Često je gostovala u različitim zabavnim emisijama i šou programima, a publika je godinama imala priliku da je gleda kao člana novinarskog žirija u takmičenju "Zvezde Granda". Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa "Dvor" koji se emitovao na TV "Pink".

BONUS VIDEO:

Jovan Šurbatović posle utakmice Srbija - Paragvaj

 

Komentari (1)

tara

25.10.2019 09:57

Đilas je na sve spreman