Novak Đoković
Alo! / Masanori Jošida
Novak Đoković

Alo! / Masanori Jošida

Novak Đoković, Foto: Alo! / Masanori Jošida

Jelena je govorila o sebi i Novaku na TV Prva u emisiji ''Jutro sa Srđanom i Jovanom.''

''Meni prija što sam bitan faktor u Novakovom životu, ali moja uloga u Novakovoj karijeri je da mu budem ljubav i podrška, a ne da budem krivac za Novakove poraze, kako neki kažu. Mislim da to nema nikakve veze. Nisam ništa uradila da dođe do ovoga, meni ostaje da budem dosledna svojim verovanjima. Ono što drugi vide je njihova percepcija izvedena iz iskustva koji imaju", rekla je Jelena Đoković.

Potom je govorila o tome zašto supruga ponekad bodri na tribinama, a dogodi se i da je nema.

"Prvo sklanjam se od sunca. Nisam uvek ispred kamere i nije potrebno da budem u boksu. Moja uloga u Novakovom životu je kompleksna. Da, tu sam, nekad ostanem kod kuće, ali sam uvek uz njega dok ne ode na posao. Nemam potrebu da se dokazujem. Ja sam majka i supruga, vodim Fondaciju i neke naše privatne projekte. Nije nam lako da postignemo sve što planiramo", dodala je ona.

Na kraju je Jelena priznala kako doživljava kritike o Novakovoj ishrani.

"Novak je bio jako hrabar kada je probao neke nove načine i uspešno je prevazilazio prepreke, a da javnost nije ni primećivala. Sada je u njegov život ušao i faktor porodice. Najvažnije je da on svakim svojim gestom promoviše prave vrednosti i daje dobar primer. Javnost pokušava da u svakom gestu pokaže nešto kontroverzno, a to je potreba medija. Pre dva meseca sam izbrisala sve aplikacije, jer sam se iznervirala zbog nekih pisanja o njemu. Bilo mi je teško jer je to sve neistina", zaključila je Jelena Đoković.

Komentari (10)

Vuki

09.05.2018 21:37

Zena ima totalno losu karmu, koju prenosi na njega i ruinira mu zivot, sto bi narod rekao, malerise ga..

Čudno

09.05.2018 22:23

@Vuki - Ta mu je bila žena i dok je bio prvi.... Čovek se istrošio od preteranog napora, prezasitio se. Pare mu ne fale, nema motiv i to je to. Izvoli osvoji neki turnir ili ćeš kritikovati svoju ženu zato što klikćeš mišem i cepaš pivo u fotelji i drobiš o drugima.

Mila

09.05.2018 22:42

@Vuki - A kako ti to znas?

gogogogi23

09.05.2018 22:53

@Vuki - Nelupetaj.Napadate zenu ni krivu ni duznu.Nemoze ona bit kriva sto se Novak povredio i sto nije imo morala.Nije ona kriva ni sto Novak nemoze nac staru formu.Treba vas bit sramota sto napadate zenu,tako samo otezavate zivote i Novaku i Jeleni.Zasto smeta vama ako je Novaku dobra

Nikola

10.05.2018 02:26

@Vuki - Pa ta ista zena je bila uz njega dok je bio totalni anonimus i kad se probijao do 1 mesta, tad vam nije smetala.

Sanja

10.05.2018 07:26

Pravopis!!!

saj

10.05.2018 08:04

ova zena mi je jako odbojna,,ne znam zasto,,,nema neku toplinu i pozitivnu energiju....nekako je vestacka..

dragana

10.05.2018 08:20

A zašto je uopšte za javnost značajno da ona daje izjave.Njihov porodični život je njihova intima i ne znam otkud potreba da je ona ili bilo ko iznosi u javnost.

Ja

10.05.2018 08:37

Ne volim ovo frazeolosko-demagosko-filozofsko izrazavanje; nesto kazes, a u stvari nista ne kazes. Nemoj nas ubedjivati da nemas uticaja na muza, pa kakva si ti onda zena.? "bio je hrabar pa je probao"- i kao vrhunski sportista nije vise imao fizicku snagu koja mu je neophodna za napore kojima se izlaze, a kojima ti nisi izlozena,itd. itd.Na terenu mora biti gladijator, a ne neko ko protivniku "salje ljubav",i da ne duzim, mislim da ti odlicno razumes,i odlicno znas koliki je tvoj udeo u tome.

deda

10.05.2018 09:29

Narode samo su nam ti sportisti ostali zdravog duha i čistih misli a nama niko ne valja jedan priča o karmi jedna lektor Srpskog jezika prati ko pravi gramatičke greške dokle.